Ekonomi Güncelleme Tarihi: 26 Tem 2017 02:24

LEGOLAND® Discovery Center İstanbul 2’inci yaşını kutluyor

3-10 yaş arası çocuklu aileler için eğlenceli ve öğretici aktiviteler sunan LEGOLAND® Discovery Center İstanbul, 2. yıl kutlamaları kapsamında ziyaretçilerine birbirinden eğlenceli etkinlikler ve hediyelerle teşekkür edecek. 

LEGOLAND® Discovery Center İstanbul 2’inci yaşını kutluyor

Kutlamaların yapılacağı 29-30 Temmuz tarihlerinde düzenlenecek etkinlik ve yarışmalarda sürpriz hediyeler şanslı LEGOLAND® Discovery Center misafirlerinin olacak.

Dünyanın en ünlü eğlence merkezlerinden biri olan LEGOLAND® Discovery Center, İstanbul’daki 2’inci yılını doldurmaya hazırlanıyor. Yıldönümü kapsamında ziyaretçilerine sürpriz hediyelerle teşekkür edecek olan eğlence merkezi, 29-30 Temmuz tarihleri arasında pek çok sürprize sahne olacak. 29 Temmuz günü başlayacak olan etkinliklerde, 12.00 – 13.00 saatleri arasında Happy Birthday Atölyesi’nde çocuklar LEGO® parçalarıyla “Happy Birthday” yazısını tamamlayacaklar. 14.00-15.00 saatleri arasında gerçekleşecek doğum günü kutlamasında sembolik pasta kesiminin yapılacağı LEGOLAND® Discovery Center’da gün boyunca Hazine Avı etkinliği de devam edecek. Eğlence merkezi içerisindeki gizli noktalara yerleştirilen zarfları bulan ziyaretçiler sürpriz hediyelerin sahibi olacak.

Kutlamalar kapsamında verilecek hediyeler bununla da sınırlı kalmayacak. Tüm hafta sonu boyunca sürecek etkinliklerde Krallık Macerası’nda prensesi kurtaran ve en yüksek puanı toplayan, gün içerisinde düzenlenen yarışmalarda anons edilen LEGO® parçalarını bulan ziyaretçiler sürpriz hediyeler kazanacak. 29 Temmuz’a özel gerçekleşecek Pakolino Atölye Çalışmaları ise ziyaretçilere keyifli vakit geçirterek kutlamalara renk katacak.

Açıldığı günden bu yana ziyaretçilerinin keyifli vakit geçirmesi ve eğlenerek öğrenmesi için efor sarfeden ve onların değerlendirmeleriyle dünyada 16 metropoldeki LEGOLAND® Discovery Centre’lar arasında ilk ve tek Trip Advisor Mükemmellik Sertifikası’na layık görülen LEGOLAND®Discovery Centre İstanbul’un 2. yıl kutlamalarını kaçırmayın.

Ekleme Tarihi: 26 Tem 2017 02:24