Ekonomi Güncelleme Tarihi: 22 May 2017 00:35

Marketlerin Ramazan kolisi fiyatları ne kadar?

Müslümanlar için mübarek üç ayların sonuncusu olan ve oruç tutulan Ramazan ayına sayılı günler kaldı. Oruç ibadetinin yanında yardımlaşma ve beraket ayı da olan Ramazan için marketler de kolilerini hazırladı. Pekiyi hangi markette Ramazan kolisi kaç lira? İşte cevabı

Marketlerin Ramazan kolisi fiyatları ne kadar?

Büyük ve zincir marketler Ramazan'ın başlamasına birkaç gün kala 2017 yılı Ramazan ayı kolilerinin fiyatlarını açıkladı. Vatandaşların hem evlerine hem de yardım amaçlı rağbet gösterdiği Ramazan kolilerinin en ucuzu 27 liradan başlıyor en pahalısı 300 liraya kadar çıkıyor.  

Başta büyük ve zincir marketler olmak üzere gıda toptancıları ve perakendeciler Ramazan ayına özel gıda kolilerini, zengin içerik ve farklı fiyat seçenekleriyle satışa sundu. Bir Ramazan geleneği haline gelen ve hayır ve yardımseverlerin bağışlamak için ihtiyaç sahilerine aşdığı gıda kolilerinin fiyatları 27.90 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu. Ramazan kolileri içeriğinin zenginliğine göre 300 liraya kadar çıkabiliyor.

KLASİK KOLİDEN ZENGİN KOLİYE HER BÜTÇEYE VAR

Ramazana yönelik CarrefourSA, Migros, Metro Toptancı Market ve Şok marketlerinin hazırladığı ramazan kolileri hemen her keseye hitap ediyor. 

CarrefourSA marketleri tüketicilere 4 farklı Ramazan kolisi seçeneği sunuyor. CarrefourSA’nın en ucuzu kolisi CarrefourSA Kart üyelerine yüzde 44 indirimle 29.90 liradan sunuluyor. CarrefourSA’nın  ‘Klasik Ramazan Kolisi' adını verdiği kolide 13 farklı ürün seçeneği yer alıyor. Diğer paketi ‘Süper Ramazan Kolisi'nde 21 adet ürün, ‘Mega Ramazan Kolisi' olarak sattığı kolide 24 adet ürün ve  son olarak ‘Lüks Ramazan Kolisi' içeriside de 29 farklı gıda ürünü bulunuyor. CarrefourSA marketleri'nin Lüks Ramazan Kolisi 99.90 lira.

Zincir mağazalardan Migros ise müşterilerine farklı ürünlerle hazırladığı 3 ayrı Ramazan kolisi sunuyor. Migros'un 3 farklı kolisinden en ucuz olan Bereket kolisinde 13 ürün, Lezzet kolisinde 20 adet ürün ve Ziyafet kolisi adını verdiği Ramazan kolisinde ise 27 adet gıda ürün seçeneği yer alıyor. Migros'un satışa sunduğu Ramazan kolilerinden "Bereket kolisi" vatandaşa 27.90 liradan, 20 ürünlü Lezzet kolisi 42.90 liradan ve Ziyafet kolisi de 59.90 liradan satılıyor. Migros marketlerde kolilerin Kızılay’a bağışlanması seçeneği de sunuluyor.

METRO'DA 39.99 TL ŞOK'TA 44.90 TL'DEN BAŞLIYOR

Metro Toptancı Market de Ramazan'da farklı sofra ihtiyaçlarına farklı çözümler sunuyor. Metro Toptancı Market müşterleri için 4 ayrı Ramazan kolisi hazırladı. En ucuz Ramazan kolisinin fiyatı 39.99 liradan başlayan Metro Toptancı Market'te diğer Ramazan kolilerinin fiyatları  “44.99 lira, 79.99 lira ve 99.99 lira olarak raflardaki yerini aldı

Ülker grubuna ait ucuz marketler kategorisindeki Şok‘ta ise Ramazan için satışa sunulan erzak paketi 44.90 liradan raflarda yerini aldı. Şok, kurumsal ve bireysel müşterilerşne Şok kart satın alma imkanı da sunuyor.

Ekleme Tarihi: 22 May 2017 00:35