Ekonomi Güncelleme Tarihi: 21 Oca 2019 16:54

Maximum İşyerim uygulaması cep telefona pos özelliği

Dijital bankacılık alanında müşterilerinin hayatını kolaylaştıran birçok ürün ve hizmet sunan Türkiye İş Bankası, POS’a ilişkin her türlü ihtiyacı gideren Maximum İşyerim uygulaması ile üye işyerlerinin POS cihazı olmadan cep telefonları aracılığıyla kolay bir şekilde satış yapmalarını sağlıyor.

Maximum İşyerim uygulaması cep telefona pos özelliği

Türkiye’de bu hizmeti müşterileri ile buluşturan ilk banka olan İş Bankası, Maximum İşyerim uygulaması üzerinden her işleme özel üretilen QR kodun, Maximum Mobil üzerinden okutulmasıyla artık hızlı bir şekilde ödeme kabul edebiliyor.

İş Bankası Genel Müdür Yardımcısı Yalçın Sezen, uygulama ile kartlı ödeme sürecinin alışılmış tarafları olan kart ve POS cihazına fiziksel olarak ihtiyaç duyulmaksızın, mobil cihazdan mobil cihaza sağlanan etkileşim aracılığıyla, alışverişin dijital ortamda tamamlanabildiğini söyledi. Sezen, “Zamanın son derece önemli olduğu bu dönemde işlem akışını hızlandıran, POS cihazına olan bağımlılığı ortadan kaldıran bu yeni uygulamayı tasarlarken, İş Bankası olarak çok önem verdiğimiz müşteri deneyimini daha da ileri seviyeye taşımayı amaçladık. Cep telefonu kullanımının son derece yaygın olduğu ve hızla dijitalleşen ülkemizde uygulamanın ilgi göreceğini öngörüyoruz. Özellikle POS cihazı taşımak istemeyen veya seyyar bir şekilde ödeme alma ihtiyacı olan işyerlerine, oldukça pratik bir ürün sunuyoruz” dedi.

POS müşterilerinin Maximum İşyerim platformunda sunulan diğer birçok özellikten cep telefonlarını kullanarak kolay bir şekilde faydalanabileceklerini de vurgulayan Sezen, işyerlerinin uygulama üzerinden kapsamlı bilgiler içeren finansal raporları yakından takip ederek, satış bilgilerini ve işlem detaylarını anlık olarak görüntüleyebileceklerini, böylece satış trendlerini ve performanslarını pratik bir şekilde izleyebileceklerini ifade etti. Sezen, ilerleyen dönemlerde platforma ticari müşterilerin ödeme sistemleri ihtiyaçlarına yönelik başka özellikler de ekleyeceklerini belirtti.

Ekleme Tarihi: 21 Oca 2019 16:54