Ekonomi Güncelleme Tarihi: 24 Nis 2017 19:14

Murat Ülker'den sonra şadamı Tansu Yeğen de Twitter'ı kapattı

Samsung Electronics Türkiye Başkan Yardımcısı Tansu Yeğen, Twitter'da maruz kaldığı mesajlara isyan etti ve Murat Ülker gibi Twitter'ını kapatma kararı aldı.

Murat Ülker'den sonra şadamı Tansu Yeğen de Twitter'ı kapattı

Yeğen saat 12.30 sularında paylaştığı tweet'inde Twitter hesabını kapatacağını duyurdu. Twitter'ı uzun süredir aktif olarak kullanan ve 100 bini aşkın takipçiye sahip olan Yeğen, bu kararını takipçileriyle şu satırlarla paylaştı:

Yeğen paylaştığı açıklamada son 2 yıldır aktif şekilde kullandığı Twitter hesabını 24 Nisan gecesi itibariyle kapatacağını paylaştı. İşadamı Tansu Yeğen, Twitter ortamını ve paylaşmayı sevdiği için açtığını söyledi. Takipçileriyle teknolojideki gelişmeleri basit bir dilde paylaşmaya çalıştığına vurgu yaptı. Yeğen Twitter kullandığı dönem içerisinde "Direkt Mesaj (DM)" uygulamasını yalnızca takip ettiği kişiler tarafından kullanılabildiğine dikkat çekerek bu dönemde ortaya atılan ve kendisinden yardım isteyen kullanıcılara iş yükünden dolayı geç cevap verebildiğini ve bu yüzden eleştiri aldığını belirtti.  

Daha sonra takipçilerinin tamamının DM atabilmesi için ilgili özelliği aktif eden Yeğen bu kez de hemen cevap bekleyenlere, maddi destek ve iş isteyenlere, ücretsiz ürün talebinde bulunanlara, ağır dillerle farklı konularda yazanlara karşı hesabı çalıştırma konusununu zorladığını ifade etti. Yeğen "Buna da razıydım ama bazı birebir yazışmalarımın son aylarda Photosop ile değiştirilip belirli forumlarda yanlış anlamalara sebep verebilecek şekilde değiştirilmesinin önüne geçemedim." dedi. 

Yeğen her şeye rağmen bir yöneticinin Twitter ortamında hesabını aktif tutabilmesinin çok zor olduğunu belirterek "Parlak bir geleceğimiz için inovasyon ve eğitimi en ön planlda tutmamız ve bireyler, eğitim kurumları, kurumlar olarak bu alanda gece gündüz çalışmamız gerektiğine çok inanıyorum. Ben ülkem için bizzat bu yönde elimden geleni yapmaya devam edeceğim" dedi. Yeğen twitter kullandığı sürede herhangi birini istemeden kırdıysa özür diledi, takipleri için teşekkür etti. 

Ekleme Tarihi: 24 Nis 2017 19:14