Ekonomi Güncelleme Tarihi: 27 Eyl 2017 13:33

NG Kütahya Seramik, Cersaie’de gövde gösterisi yapacak

NG Kütahya Seramik İtalya’nın Bologna şehrinde düzenlenecek olan dünyanın en büyük uluslararası seramik fuarı Cersaie’de yine iddialı.

NG Kütahya Seramik, Cersaie’de gövde gösterisi yapacak

Dünya Seramik Sektörünün öncü markalarından olan NG Kütahya Seramik, 25-29 Eylül tarihleri arasında İtalya’da düzenlenecek, dünyanın en büyük uluslararası seramik fuarı Cersaie’de adeta gövde gösterisi yapmaya hazırlanıyor. Fuar’da 20x120 cm’den başlayan ahşap desenli ürünlerin yanı sıra 120x240 cm, 120x120 cm, 30x240 cm, 60x120 cm, 60x160 cm  ölçülerinde gen,iş bir sektör profesyonelleriyle buluşturarak doğallığı bir kez daha gözler önüne serecek. NG Kütahya Seramik yaşam alanlarına kazandırdığı modernliği ve doğallığı bir kez daha gözler önüne serecek. Mermer, beton, doğal taş, ahşap ve konsept seramiklerin sergileneceği 320 m2’lik stantta; bookmacth tasarımlar ve Türkiye’de ilk kez üretilen  mat üzeri parlak efektleri sunan en yeni koleksiyonları ile dikkatleri üzerine çekecek.

120x240 cm ebatlarıyla fuarda yer alacak en iddialı ürünler arasında Bluetta, Alavya, London ve Barbados yer alıyor. Bookmacth tekniğinin en göz alıcı örneklerinden sırlı porselen yapıya sahip Bluetta, farklı ve göz alıcı çizgiyleriyle yaşam alanlarında tarzını ortaya koyuyor. Alavya, beyaz yüzeyinde dans eden siyah çizgileriyle mermerin ağırlığını mekânlara taşıyor. Taş dokulu London, yaşam alanlarına sofistike bir görünüm kazandırırken, Barbados, parlak yüzey dokusu ve sıra dışı renkleriyle yaşam alanlarına dinamizm katıyor.

NG Kütahya Seramik, TECNO+ (Tecnoplus) tekniği ile dünyada bir ilke imza atıyor. Tamamen press öncesi kuru aplikasyon teknolojisi ile üretilen TECNO+ ürünler,  sahip olduğu üstün teknik özellikler ile fark yaratarak k trafiği yoğun olan mekanlarda tercih ediliyor.   

Ekleme Tarihi: 27 Eyl 2017 13:33