Ekonomi Güncelleme Tarihi: 20 Oca 2017 00:51

P&G Türkiye’den 30. yılında yeni bir ofis yeni bir felsefe

Lider markalarıyla dünyada 180, Türkiye’de ise 30 yıldır hayatları iyileştiren P&G, yeni nesil bir çalışma ortamına geçti.

P&G Türkiye’den 30. yılında yeni bir ofis yeni bir felsefe

Lider markalarıyla dünyada 180, Türkiye’de ise 30 yıldır hayatları iyileştiren P&G, yeni nesil bir çalışma ortamına “Merhaba” dedi. Çalışanları için daha yenilikçi, daha esnek ve mobil çalışma imkanı yaratmak amacıyla yeni bir ofise taşınan P&G Türkiye, hızlı ve efektif çalışmanın yolunu açarak verimliliği artırmayı hedefliyor.

Alo, Fairy, Gillette, Head & Shoulders, İpana, Orkid, Pantene ve Prima gibi lider markalarıyla Türkiye’de yaklaşık 30 yıldır yaşamları iyileştirmek ve kolaylaştırmak için çalışan P&G Türkiye, yeni nesil bir çalışma ortamına “Merhaba” dedi. Y kuşağı çalışanlarının değişen ihtiyaçlarına da cevap vermek amacıyla yeni bir ofise taşınan P&G Türkiye, kişiler arası iletişimin çok daha hızlı ilerlediği açık ofiste, çalışan performansını artırarak verimliliği en üst seviyeye çıkartmayı hedefliyor.

Kampüs ortamını hayata geçiren yeni ofisle birlikte Tutku, İş Birliği ve Hız olmak üzere 3 mottoyu arkasına alan P&G Türkiye; bu amaçla daha hızlı, daha iç içe, daha heves uyandıran bir çalışma ortamı oluşturdu. Ofisle ilgili her alanda çalışanların görüşleri alınıp tasarıma yansıtılarak daha fazla ortak çalışma alanı yaratıldı; esnek ve mobil bir yapıya geçiş sağlandı.

Tüm ofis çalışma alanı!

İki katlı yatay ofiste, çalışanlar vakit kaybetmeden birbirine çok daha hızlı ve kolay ulaşıyor. Kişilerin kendine ait özel masaları olmadığından çalışanlar istedikleri an istedikleri yerde çalışabilme özgürlüğüne sahip. Yeni ofiste, rahat koltukların, teknolojiyle donatılmış iş istasyonlarının yer aldığı; çok daha hızlı ve efektif çalışma imkânı sunan, bütün ofisin çalışma alanı olarak kullanılabildiği bir sistem hakim.

Çalışanlar eskisine göre daha fazla ortak alanda, daha iç içe çalışırken takım ruhu hep canlı tutuluyor ve fikirler kolayca hayata geçiyor. Çalışanlara özel bahçe, teras ve kafeterya gibi yeniliklerin yer aldığı ilham veren ofiste motive edici bir yaşam alanı yaratıldı.

“Daha hızlı çözümler üretip, daha etkili kararlar alacağız”

Yeni ofiste daha hızlı çözümler üretip, etkili kararlar almayı hedeflediklerini belirten P&G Türkiye ve Kafkasya Yönetim Kurulu Başkanı Tankut Turnaoğlu, “İş hayatında giderek daha aktif rol alan Y kuşağının, teknolojinin gelişimiyle birlikte daha esnek ve mobil çalışma talebi tüm dünyada çalışma kültürünün değişmesine neden oluyor. Çalışanlarımızın neredeyse yarısını oluşturan Y kuşağının hem kariyer hem de kişisel anlamda gelişim ihtiyaçlarını karşılamak adına P&G olarak onların daha rahat ve verimli çalışmasına olanak sağlıyoruz.

Y kuşağının en çok çalışmayı arzuladığı şirketlerden biri olarak Türkiye’de sadece yeni bir çalışma ortamı değil, aynı zamanda yeni bir felsefe ve yeni bir çalışma kültürü yarattığımıza inanıyoruz. Yeni ofisimizle birlikte artık 3 mottomuz var. Bunlar ‘Passion’, ‘Collaboration’ ve ‘Speed’. Bunun bizim için anlamı daha hızlı, daha iç içe, daha heves uyandıran bir çalışma ortamı… Teknolojiyle donatılmış, bugünün değişen ihtiyaçlarına cevap veren yeni nesil ofisimizle beraber daha hızlı çözümler üretip etkili kararlar alabileceğiz.

Fikirlerin daha kolay hayata geçtiği, yaratıcılığımızı artıracak olan bu yapıda, iş hedeflerimize daha iyi odaklanıp daha verimli olacağız. Kişiler arası iletişimin çok daha kolay ve hızlı gerçekleştiği bir çalışma kültürüyle, yeni başarı hikayelerine imza atacağımız ve birbirimizle daha iç içe çalışarak takım ruhunu hep canlı tutacağımız bir ortamda çalışacağız.” açıklamasında bulundu.

Ekleme Tarihi: 20 Oca 2017 00:51