Ekonomi Güncelleme Tarihi: 11 May 2017 14:43

Pirelli 2018 takviminin fotoğrafçısı belli oldu

Pirelli’nin artık efsaneleşen ve her yıl merakla beklenen takviminin yeni sayısının çekimleri, İngiliz fotoğraf sanatçısı Tim Walker tarafından haftaya Londra'da gerçekleştirilecek.

Pirelli 2018 takviminin fotoğrafçısı belli oldu

Pirelli Takvimi’nin 45. Sayısının fotoğraf çekimleri, hayal gücünü altüst eden sürrealist moda fotoğraflarıyla bilinen İngiltere'nin en ünlü moda fotoğrafçılarından biri olan Tim Walker tarafından gerçekleştirilecek. Çekimleri haftaya Londra'da yapılacak olan takvimin konsept ve çekime katılacak isimler sır olarak tutuluyor.

1970 yılında Londra'da doğan Walker, 25 yaşında ilk moda temalı çekimlerini Vogue için çekti. Gerçek üstü hikayeleri harikulade sahneleme yeteneği ve romantik motifleri onu diğer fotoğrafçılardan ayırt eden özellikleri arasında yer alıyor.

On yıldan uzun bir süredir her ay Vogue okuyucuları ile fotoğraflarını buluşturan Tim Walker, ayrıca derginin İngiliz, İtalyan ve Amerikan yayınlarının yanı sıra W Magazine ve LOVE Magazine için de fotoğraf çekiyor. Walker'ın eserleri birçok güzel sanatlar müzesinde ve galerilerde yer alıyor.

Pirelli 2017 Takvimi, 1996 ve 2002 yıllarında da Pirelli Takvimi fotoğrafçısı seçilen dünyaca ünlü Alman fotoğraf sanatçısı Peter Lindbergh tarafından çekilmişti. Çekimlerde Kate Winslet, Helen Mirren, Penelope Cruz, Nicole Kidman, Julianne Moore ve Uma Thurman'ın da içinde yer aldığı 13 ünlü kadın yer almıştı.

Ekleme Tarihi: 11 May 2017 14:43