Ekonomi Güncelleme Tarihi: 13 Ara 2020 18:59

Porsche tarafından tasarlanan süper yat

Porsche tarafından tasarlanan süper yat 135 metrelik katamaran, uzay çağı modernizmine ve güverte üstü uyku odalarına sahip.

Porsche tarafından tasarlanan süper yat

Porsche yapımı bir süperyat, bu dünyanın dışında bir şeyin görünümü ile piyasaya çıktı.

Avusturya merkezli tasarım ajansına göre, Singapur merkezli Royal Falcon Fleet firması, ikonik spor otomobil üreticisinin bir yan kuruluşu olan Studio FA Porsche'ye, Avusturya merkezli tasarım ajansına göre "suda bir uzay gemisi" yapmaya yardımcı olması için başvurduğunda niyet buydu.

Komisyoncular Camper & Nicholsons'a göre 135 metrelik yat, bu ayın başlarında başvuru fiyatı ile resmi olarak listelendi.

Royal Falcon One olarak bilinen süperyat, iki paralel gövdenin bacak gibi hareket ederek tüm gemiyi sudan kaldırdığı bir katamaran tasarımına sahiptir. Royal Falcon Fleet CEO'su ve başkanı MA Zaman, alışılmışın dışında şeklin, yatı benzerlerinden farklılaştırmak için olduğunu söyledi.

2014 Londra Süperyat Tasarım Haftası'ndan Sayın Zaman, “St. Tropez veya Fort Lauderdale'de orada duran 20-30 veya 40 mega yatın hemen hemen aynı göründüğünü görüyorsunuz” dedi . “Yapmadığınız teknenin adına bakmazsanız Farkı görmüyorum. "

SuperyachtNews'e verdiği demeçte, katamaran tasarımı, standart tek gövdeli yatların genellikle düzenlendiği şekilde, yatak odası süitlerinin altından ziyade ana güvertede veya üzerinde daha lüks bir konuma izin vererek işlevsel olduğunu söyledi.

Royal Falcon, Bay Zaman'ın sözüne göre, ana güvertede üç misafir kabini, üst güvertede ise ana süit ve sözde "VIP süit" ile Camper'ın yer aldığı listeye göre su üzerinde daha yüksek manzaralar sunuyor. & Nicholsons. Bunun yerine, iki gövde, geminin 10 kişilik mürettebatı için kabinleri barındırmak için kullanılıyor.

İsveç'te inşa edilen, yakıt tasarruflu süperyat, 15 knot seyir hızına sahip ve listeleme acentelerine göre yaklaşık 35 knot hızlanabiliyor.

Penta'dan: Sadece Pistte Kullanılabilen Süper Otomobiller: Münhasırlıkta En Üst Basamak

İçeride, Studio FA Porsche lüks iç mekanlara, serbest biçimli deri kanepeler, temiz bir beyaz, gri ve siyah renk paleti ve otomatik kayar cam kapılar dahil olmak üzere biraz uzay çağı modernizmi kattı. Tasarımcılar, Porsche'nin ikonik otomobillerinde tanınan pürüzsüz çizgiler ve kıvrımlı, organik kenarlar kullandı.

Royal Falcon One ayrıca, jakuzili bir üst güverte gibi bir dizi lüks olanağa ev sahipliği yapmaktadır; arkadan aydınlatmalı bir bar ve panoramik seyir terasına sahip bir ana salon; listeye göre ana süitin dışında özel bir açık hava güvertesi.

Ekleme Tarihi: 13 Ara 2020 18:59