Ekonomi Güncelleme Tarihi: 11 May 2017 13:40

Ramazan’da Giftcard kullananlar çifte bayram yaşayacak

Giftcard yeni kullanıcıları için bir Ramazan kampanyası düzenledi. Yeni Multinet Giftcard müşterileri, 30 Haziran’a kadar yapacakları ilk yüklemede hem yüzde 39’a varan vergi avantajından faydalanacak, hem de 5.000 TL’ye varan ödül kazanacak.

Ramazan’da Giftcard kullananlar çifte bayram yaşayacak

30 Haziran 2017 tarihine kadar başvuru yapanlar kampanyaya katılabilecekler ve yine bu tarihe kadar ilk yükleme kapsamındaki her 100 TL için 5 TL değerinde Gifcard hediye edilecek. Hediye Giftcard’lar, 5.000’i aşkın anlaşmalı noktada sayısız kategoride, marketten giyime sınırsız seçme özgürlüğü ile kullanılabilecek.

21 bin kurumsal müşteri, 35 bin anlaşmalı nokta ve 1 milyondan fazla kart kullanıcısına hizmet veren Türkiye’nin lider kuruluşu Multinet Up iş ortaklarının yemek giderlerinden akaryakıta, araç kiralamadan toplu satınalmaya, uçak biletinden kargo ihtiyacına kadar tüm gereksinimleri için çözümler sunuyor.

Şirket çalışan çözümleri kapsamında sunulan, Türkiye’nin ilk kurumsal hediye kartı Multinet Giftcard kurumlara vergi avantajı ve operasyonel kolaylık sağlarken diğer taraftan prim ödemeleri, yan hak ödemeleri, hediye gibi farklı bir çok amaç için kullanılabilme esnekliği barındırıyor.

Ekleme Tarihi: 11 May 2017 13:40