Ekonomi Güncelleme Tarihi: 12 May 2017 15:13

Sabancı Altın Yaka Ödülleri’nde Aksigorta'ya 3 ödül

Sabancı Topluluğu’nun şirket ve çalışanlarının başarılarını ödüllendirmek ve iyi uygulamaların karşılıklı paylaşılmasını teşvik etmek amacıyla düzenlediği ve sekizinci kez gerçekleştirilen Sabancı Altın Yaka Ödülleri’nde Aksigorta, üç farklı kategoride ödüle layık görüldü.

Sabancı Altın Yaka Ödülleri’nde Aksigorta'ya 3 ödül

Aksigorta, “İş’te Eşitlik” kategorisinde üçüncülük, “Sinerji” ve “Dijitalleşme” kategorilerinde mansiyon ödülü aldı.

Aksigorta, “İş’te Eşitlik” kategorisindeki üçüncülük ödülünü, 2013 yılından bu yana yürüttüğü kadın erkek çalışan dengesini koruyarak iş hayatında deneyimli ve yetkin kadın çalışanların yer almalarına destek olmayı amaçlayan çalışmaları ile aldı.

Çalışanlarının iş kapsamından rutin operasyonları çıkararak onları daha katma değerli işlere yönlendirmek, operasyonel verimlik, kolaylık, erişilebilirlik ve müşteri memnuniyeti sağlamak üzere başlattığı Robot Dönüşüm Projesi ile de “Dijitalleşme” kategorisinde mansiyon ödülü alan Aksigorta, diğer mansiyon ödülünü de “Sinerji” kategorisinde kazandı. CarrefourSA işbirliği ile sunduğu, CarrefourSA’dan alınan elektronik cihaz ve beyaz eşyaların mevcut garanti sürelerini 1-3 yıl daha uzatan “CarrefourSA Uzatılmış Garanti Paketi” Altın Yaka Ödülleri’nde bu yıl Aksigorta’ya üçüncü ödülü getirdi.

Ekleme Tarihi: 12 May 2017 15:13