Ekonomi Güncelleme Tarihi: 10 Eyl 2018 16:10

Tatilbudur com sitesinden rezervasyon rezaleti

Tatilbudur.com müşteri hizmetlerinden Bodrum’da Akkan Luxury Hotel’de rezervasyon yaptıran Y.A. hiç yaşamadığı rezervasyon rezaletini yaşadı. 

Tatilbudur com sitesinden rezervasyon rezaleti

Müşteri Y.A., Tatilbudur.com sitesinin müşteri hizmetlerinden yaptırmış olduğu rezervasyonda ödemesini yaptığı oda ile karşılaştığı oda arasındaki fark karşısında şok olduğunu söyledi. 

Konuyla ilgili olarak Tatilbudur’un müşteri hizmetlerini arayan ve mağduriyetinin giderilmesini isteyen Y.A., firmanın hatalarını kabul etmediği gibi bir de başvurularını dikkate bile almadıklarını ve saygısızlık ettiklerini de aktardı.  

Yaşadığı mağduriyeti anlatırken “İlk defa bir Türk firmasını kullandım ve pişman oldum” diyen Y.A. sorunu ile ilgili muhatap bulamamaktan yakınıyor. "Şikayet var" sitesinde de şikayette bulunan Y.A. taraflarına herhangi bir dönüş olmadığını kaydetti. 

9 Eylül tarihinde Tatilbudur sitesi aracılığıyla 1465046 numarası ile  Müşteri hizmetlerinden yaptığı rezervasyon ile gittikleri Akkan Luxury Hotel’deki farklılık karşısında şok olan Y.A. otel görevlilerinin açıklamaları sonrası yaptığı açıklamada şöyle dedi: “9 Eylül günü Tatilbudur müşteri hizmetlerini arayarak Bodrum’da Akkan Luxury Hotel’de rezervasyon yaptırdım. Oda ile ilgili yatak sayısı ve diğer konularda tüm taleplerimizi bildirdik. Bu taleplerimiz karşılığında bize verilen odayı gördüğümüzde büyük şok yaşadık. Otel görevlilerine durumu anlattığımızda sorunun kendilerinden kaynaklı değil, Tatilbudur kaynaklı olduğu ve kendilerine bu şekilde rezervasyon yapıldığını söylediler. Sonrasında müşteri hizmetlerini aradığımızda ise hatalarını kabul etmedikleri gibi müşteriye karşı umursamaz tavırları karşısında mağdur olduk. Biz yerli şirket kazansın diye tercihimizi onlardan yana kullanırken onlar bizi mağdur etmek istediler.” Y.A sorununun halen çözülmesini bekliyor. 

Tatilbudur sitesiyle ilgili internetten araştırma yaptığını ifade eden Y.A. tek mağdurun kendileri olmadığını daha önce de siteyi kullananların sorunlarla karşılaştığını gördüğünü söyledi. “Tercihte büyük hata etmişim keşke daha önce internetten inceleme yapsaymışım. Bizler yerli şirketlerimiz kazansın isterken onlar bizler kadar istemiyor” diyerek sitem etti. 

Ekleme Tarihi: 10 Eyl 2018 16:10