Ekonomi Güncelleme Tarihi: 22 May 2017 16:40

Türk Telekom’un 5 binin üzerindeki sportmeni kazanmak için yarıştı

Türkiye'nin 81 ilindeki Türk Telekom çalışanları, Ankara’da düzenlenen spor oyunlarında bir araya geldi.

Türk Telekom’un 5 binin üzerindeki sportmeni kazanmak için yarıştı

Yaklaşık 5 bin çalışanın katılımıyla adeta olimpiyat havasında gerçekleştirilen Türk Telekom Spor Olimpiyatları, Ankara'da yapılan final karşılaşmaları ile sona erdi. Finalde; futbol, basketbol, voleybol, tenis, masa tenisi ve satranç branşlarında 754 sporcudan oluşan 104 takım, zirve için yarıştı.21 Mayıs’ta düzenlenen ödül töreninde kazananlar madalyalarını, Türk Telekom İnsan Kaynakları, Regülasyon ve Destek Genel Müdür Yardımcısı Şükrü Kutlu’dan aldı.

Türkiye’nin lider iletişim ve eğlence teknolojileri şirketi Türk Telekom, çalışanlarına spor yapma alışkanlığı kazandırmanın yanı sıra takım ruhunu canlı tutma amacıyla çalışan ve yöneticilerini, Türk Telekom Spor Olimpiyatları’nda buluşturdu. 4 gün süren müsabakalarda Türk Telekom ve grup şirketlerinden oluşan çalışan ve yöneticiler, 6 farklı spor dalında mücadele ederek zirve için yarıştı. 18-21 Mayıs tarihleri arasında Türk Telekom Ankara Genel Müdürlük Spor Tesislerinde düzenlenen Türk Telekom Spor Olimpiyatları'nda, Türk Telekom'un üst düzey yöneticileri çalışanlarla bir araya geldi.

Türk Telekom Spor Olimpiyatları kapsamında düzenlenen karşılaşmalar futbol, basketbol, voleybol, tenis, satranç ve masa tenisi gibi branşlarda gerçekleşti. Türk Telekom’dan 89 takım ile 614 çalışan katılmaya hak kazanırken, iştirak şirketlerden toplam 15 takımdan 83 kişi yer aldığı, 4 gün süren final karşılaşmalarının ardından kazananlar 21 Mayıs’ta belli oldu. Kazanan takımlar madalya ve kupalarını Türk Telekom İnsan Kaynakları, Regülasyon ve Destek Genel Müdür Yardımcısı Şükrü Kutlu’dan aldı.

Türkiye’nin en büyük ve kapsamlı, olimpiyatları aratmayan şirket etkinliği

Türk Telekom İnsan Kaynakları, Regülasyon ve Destek Genel Müdür Yardımcısı Şükrü Kutlu “Türkiye’nin dört bir yanındaki 34 bin çalışanımızla telekom sektörünün en büyük ailesiyiz. Türkiye’nin kesintisiz ve kaliteli iletişimini sağlamak için durmaksızın ter döken Türk Telekom ve iştiraklerimizden Sebit, Innova, Argela, Türk Telekom International ve AssisTT çalışanları bu kez takım ruhunu Spor Olimpiyatları’na taşıdı. Türk Telekom ailesini bir arada tutan motivasyonumuzu, düzenlediğimiz Spor Olimpiyatları etkinliğinde daha da güçlendirme fırsatını bulduk. Çalışan ve yöneticilerimiz aynı takımlarda, hiyerarşi olmadan yan yana mücadele etti. 4 gün süren karşılaşmalar içerik ve katılımcı sayısıyla olimpiyatları aratmadı. Türkiye’nin en büyük özel şirket spor karşılaşmalarından biri olan bu eğlenceli etkinliğimizde aktif yaşam ve sportif ruhu yansıtan her bir çalışanımızla gurur duyuyoruz.”

Türk Telekom Spor Olimpiyatların’da eski milli futbolcu Tanju Çolak da yer aldı. Türk Telekom Genel Müdür Yardımcısı Şükrü Kutlu'nun yer aldığı yöneticiler takımını karşı karşıya getiren maç, 8-8 sonuçlandı. Yöneticilerin maçının ardından, futbol branşında finale kalan takımlar karşılaştı. Müsabakayı Ankara Bölge Müdürlüğü takımı, Kuzey-1 Samsun Bölge Müdürlüğü takımını 4-1 yenerek, şampiyon oldu. Final müsabakası sonrasında organizasyonda futbolun yanı sıra basketbol, voleybol, tenis, masa tenisi ve satranç branşlarında dereceye girenlere kupa ve madalyaları verildi. Başarılı olan ekipler ödülünü, Türk Telekom Genel Müdür Yardımcısı Şükrü Kutlu ve diğer yöneticilerinin elinden aldı.

Basketbol ve voleybol erkeklerde Ankara Genel Müdürlüğü, voleybol kadınlar, masa tenisi ve teniste İstanbul Genel Müdürlüğü, futbolda Ankara Bölge Müdürlüğü ve satrançta İstanbul Avrupa Bölge Müdürlüğü takımları şampiyonluğu kazanan ekipler olurken, en centilmen sporcular da ödüllendirildi.

Çalışanlarına spor yapma alışkanlığı kazandırmanın yanı sıra takım ruhunun canlı tutulması hedefleyen Türk Telekom Spor Olimpiyatları 2013 yılından beri Türk Telekom yöneticileri ve çalışanları bir araya getiriyor. İş yerlerinde gösterdikleri azim ve başarıyı spor müsabakalarına yansıtmak için var gücüyle yarışan takımlar aynı zamanda eğlenceli bir turnuva geçiriyor.

Ekleme Tarihi: 22 May 2017 16:40