Güncel Güncelleme Tarihi: 16 Eki 2017 10:05

Deniz Baykal hastaneye kaldırıldı yoğun bakıma alındı

CHP'nin eski lideri ve Antalya milletvekili Deniz Baykal, üst solunum yolu enfeksiyonu nedeniyle yoğun bakıma alındı. Baykal'ın durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Deniz Baykal hastaneye kaldırıldı yoğun bakıma alındı

CHP  Antalya  Milletvekili  Deniz Baykal,  Fransa'nın Strasbourg kentinde temaslarını sürdürüyordu.  Türkiye'ye dönen Baykal, gece yarısı yüksek ateş nedeniyle hastaneye kaldırıldı.  Sabah saatlerinde durumu kötüleşen Baykal, yoğun bakıma alındı. Bir damarında da tıkanıklık tespit edilen Baykal'a boynundan anjiyo yapıldı.

ÜST SOLUNUM YOLU ENFEKSİYONU TEŞHİSİ KONDU

Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi  İbni Sina Hastanesi'ne kaldırılan Baykal'ın tedbir amacıyla yoğun bakıma alındığı belirtildi. Baykal'a üst solunum yolu enfeksiyonu teşhisi konuldu.

"DURUMU GAYET İYİ"

CHP eski milletvekili  Yılmaz Ateş de konuyla ilgili açıklama yaparak "Yüksek ateş nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Bir damarında tıkanıklık tespit edildi. O da ilaçla tedavi ediliyor. Durumu şu anda geyt iyi." dedi.

BOYNUNDAN ANJİYO YAPILDI

CHP  Milletvekili  Barış Yarkadaş da hastanede görüştüğü yetkililerden son bilgileri aktardı. Yarkadaş, Baykal'a bazı testler yapıldığını, bir damarında pıhtı tespit edildiğini ve hastanenin gerekli müdahaleyi yaptığını bildirdi. Baykal'ın tıkanan damarı için boynundan anjiyo yapıldığı öğrenildi.

Yarkadaş sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, hastanenin yarım saat içinde konuyla ilgili bilgilendirme yapacağını da belirtti.

KIZI VE OĞLU HASTANEYE KOŞTU

Öte yandan Baykal'ın kızı ve oğlu haberi alır almaz hastaneye koştu. Baykal'ın eşi ise durumu  Antalya'dan takip ediyor.

ERDOĞAN, BAYKAL'IN SAĞLIK DURUMU HAKKINDA BİLGİ ALDI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,  Ankara Üniversitesi İbn-i  Sina Hastanesi yoğun bakım servisinde bulunan  CHP  Antalya  Milletvekili  Deniz Baykal'ın sağlık durumu hakkında bilgi aldı. Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuyla ilgili olarak  Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erkan İbiş'i bu sabah telefonla aradı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın  CHP  Antalya  Milletvekili Baykal'ın sağlığına ilişkin Prof. İbiş'ten bilgi aldığı, durumu yakından takip ettiği belirtildi.  CHP  Antalya  Milletvekili Baykal,  Fransa'dan dönüşünde gece yarısı ateşi yükselmesinin ardından,  Ankara Üniversitesi İbn-i  Sina Hastanesi yoğun bakım servisinde tedavi altına alınmıştı.

Ekleme Tarihi: 16 Eki 2017 10:05