Güncel Güncelleme Tarihi: 29 Eyl 2017 11:55

Kadir Topbaş'tan sonra Melih Gökçek hastanelik oldu

Aydınlık yazarı Sabahattin Önkibar Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in birkaç gün önce "apar topar" hastaneye kaldırıldığını iddia etti.

Kadir Topbaş'tan sonra Melih Gökçek hastanelik oldu

Gökçek'in Ankara'daki Güven Hastanesi'ne kaldırıldığı öne süren Önkibar, "Şikayeti burundan sürekli kan gelmesi ve yüksek tansiyon" ifadesini kullandı.

Aydınlık'ta Önkibar'ın, "Melih Gökçek Güven hastanesine kaldırılmış" başlığıyla (29 Eylül 2017) yayımlanan yazısının ilgili bölümü şöyle:

Haber kaynağıma göre saat sabah 6:50.

Melih Gökçek apar-topar Güven hastanesine kaldırılmış.

Şikayeti burundan sürekli kan gelmesi ve yüksek tansiyon.

Devlet ve siyaset adamlarının sağlık merkezi olarak bilinen Güven Hastanesi, bu durumu eşyanın tabiatı gereği kamuoyundan saklamış.

Peki hastaneye kaldırılma olayı ne zaman mı olmuş?

Birkaç gün önce, yani İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın istifa ettiği günün hemen ertesi sabahı.

Gökçek’in tansiyon yüksekliğinde dostu olan Topbaş’a üzülmesinin payı var mı bilmem, lakin bu tür sağlık sorunu hepimizin başına gelir.

Bu vesileyle sayın Gökçek’e geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Bize aktarılan bu bilgi bağlamında Melih Bey’in bir itirazı olursa sütunumuz kendisine açıktır.

Hasta Olduğu İddialarını Yalanlayan Melih Gökçek Sert Çıktı: Bir Türlü Beni Öldüremediniz

Birkaç gün önce burnundan kan geldiği için hastaneye kaldırıldığı iddiasına videolu cevap veren Ankaya Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, "Beni bir türlü öldüremediniz" dedi.

İBB Başkanı  Kadir Topbaş'ın istifasının ardından en çok konuşulan isimlerden biri de  Ankara Büyüksehir Belediye Başkanı  Melih Gökçek oldu.

Hakkında pek çok spekülasyon yapılan Gökçek için bugün yeni bir iddia ortaya atıldı.

"BURNUNDAN KAN GELDİ, HASTANEYE KALDIRLDI"

Aydınlık yazarı Sabahattin Önkibar da, bugünkü köşesinde Gökçek'in birkaç gün önce "apar topar" hastaneye kaldırıldığını iddia etti. Gökçek'in  Ankara'daki Güven Hastanesi'ne kaldırıldığı öne süren Önkibar, "Şikayeti burundan sürekli kan gelmesi ve yüksek tansiyon" ifadesini kullandı.

"BİR TÜRLÜ BENİ ÖLDÜREMEDİNİZ"

Gökçekten ise, sadece Önkibar'ın iddiasına cevap geldi. İddiaya videolu mesajla yanıt veren Gökçek, "Allah'a hamdolsun, hiçbir şeyim yok. Arkadaş, bir türlü beni öldüremediniz. Rabb'im dilemedikten sonra bana hiçbir şey olmaz. Boşuna uğraşmayın. Bir taraftan beni makamımdan indirmeye çalışıyorsunuz öteki taraftan da öldürmeye çalışıyorsunuz. Sağım, canlıyım" dedi.

"YALANCI VE PALAVRACI"

Hastaneye gittiği haberinin doğru olduğunu ancak hastaneye kaldırıldığı ifadesinin gerçeği yansıtmadığını söyledi. Gökçek, burnundaki kanama şikayetiyle hastaneye gittiğini küçük bir tedavi aldığını ve sorunun ortadan kalktığını söyledi. Gökçek ayrıca Aydınlık yazarı Önkibar'ı yalancılık ve palavracılıkla suçladı.

Ekleme Tarihi: 29 Eyl 2017 11:55