Güncel Güncelleme Tarihi: 6 Nis 2022 14:12

"Yiyorsa da yol yapıyor" diyenler burada mı: Sakarya Düzce Yolu çöktü

Çöken Düzce Sakarya yolu AKP iktidarının Yap İşlet Devret projeleri ve karayolu yatırımlarına ayırdığı bütçeler tartışıldığında seçmeni "yiyorsa da yol yapıyor" savunmasını akıllara getirdi.

Düzce ve Zonguldak illeri ile Sakarya arasında ulaşımı sağlayan Karadeniz Sahil Yolu’nda heyelan meydana geldi.Düzce- Sakarya yolu çökme nedeniyle ulaşıma kapandı. Büyük çapta çökme oluşan kara yolu, trafiğe kapatıldı.

Düzce ve Zonguldak illeri ile Sakarya arasında ulaşımı sağlayan Karadeniz Sahil Yolu, aşırı kar yağışının ardından eriyen kar sularının etkisi ile Akçakoca Edilli mevkiinde meydana gelen heyelan nedeniyle çöktü.

Yol kullanılmaz hale gelirken, asfalt tamamen zarar gördü. Çökme sonrası yol, her iki yönlü trafiğe kapatıldı. Jandarma ekipleri, Hemşin köyü sapak mevkiinde yolu kapatarak araçların geçişine izin vermedi. Düzce- Sakarya istikametine gidecek araçlar ise köy içlerinde oluşturulan alternatif yollara yönlendirildi.

Diğer yandan yaklaşık 50 metrelik kısmı zarar gören yol, havadan görüntülendi.. AKP iktidarının Yap İşlet Devret projeleri ve karayolu yatırımlarına ayırdığı bütçeler tartışıldığında seçmeni "yiyorsa da yol yapıyor" savunmasını akıllara getirdi. Şimdi o yollar çöküyor. 

Ekleme Tarihi: 6 Nis 2022 14:12