Kulis Güncelleme Tarihi: 23 Eki 2017 00:25

AK Partili Deligöz: Melih Gökçek 24 Ekim'de istifa edecek

AK Parti Erzurum Milletvekili Orhan Deligöz, "Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in önümüzdeki salı (24 Ekim) günü istifasını vereceğini biliyorum" dedi.

AK Partili Deligöz: Melih Gökçek 24 Ekim'de istifa edecek

AK Parti Erzurum Milletvekili Orhan Deligöz, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in salı günü istifa edeceğini öne sürdü.

Habertürk TV’de katıldığı canlı yayında Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın istifasını istediği belediye başkanları arasında yer alan Gökçe’e ilişkin açıklamalarda bulunan Deligöz, “Gökçek’in önümüzdeki salı (24 Ekim) günü istifasını vereceğini biliyorum. Bunu da kamuoyunu söylüyorum” dedi.

‘EN İYİ MÜCADELE EDEN BELEDİYE BAŞKANIYDI’

Orhan Deligöz, Gökçek için “AK Parti’nin rakipleriyle özellikle de CHP ile en iyi mücadele eden AK Partili belediye başkanıydı” ifadesini kullanırken, “Ancak Cumhurbaşkanımızın öngördüğü metal yorgunluğunu kabul etmeliyiz. Bu bir bayrak yarışıdır” dedi.

Melih Gökçek’in oğlu Osman Gökçek’in sahibi olduğu Beyaz TV’nin sunucusu Tahir Sarıkaya da daha önce canlı yayında “Gökçek önümüzdeki günlerde istifasını verecek. Direndiği falan yok” demişti.

Ekleme Tarihi: 23 Eki 2017 00:25