Kulis Güncelleme Tarihi: 22 May 2017 13:02

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kafasındaki takvim

Hürriyet Gazetesi yazarı Abdülkadir Selvi, dün gerçekleştirilen AK Parti 3. Olağanüstü Kongresinin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yol haritasını köşesine taşıdı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kafasında bir takvim olduğunu söyleyen Selvi adımları şöyle anlattı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kafasındaki takvim

Abdulkadir Selvi yazısında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kafasında bir takvim olduğunu ve bu hafta başından itibaren AK Parti'nin vitrinini düzenleyeceğini ve hafta sonuna doğru da kabinedeki değişim sürecinin başlayacağını ifade etti. Selvi'ye göre Kabinedeki değişimi teşkilatlar ve yerel yönetimlerdeki değişimler izleyecek. Selvi'ye göre Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 2019'da başarıya ulaşmak için şimdiden değişiklik yapacak.

Selvi 988 gün sonra yeniden Genel Başkan olan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın  15 yıllık iktidarında AK Parti'nin hem kendini dönüştürdüğünü hem de geliştirdiğini ve Türkiye’yi değiştirdiğine vurgu yaptı. Selvi'ye göre Cumhurbaşkanı Erdoğan, Süleyman Demirek ve Turgut Özal’ın hayal edip yapamadığını başardı, partisinin başına geçti.

AK PARTİ'YE EV ÖDEVİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasında 'Kimse kendini ötekileştirilmiş olarak görmesin' sözlerinin kucaklayıcı olduğunu aktaran Selvi,  AK Partililere Erdoğan'ın verdiği 4 öğüdü dikkat çekti.

Erdoğan AK Parti Genel Başkanı olduktan sonra şu 4 öğüdü vermişti: 

1- 'Gönül kazanmayı oy kazanmak kadar önemli gördüğümüz için o kadar zor zamanları aştık. Gönül köprülerini yenideni kurun.

 2- AK Parti ile yollarını ayıranlara kalın bir çizgi çekti:  'Yorulanlar, yollarını kaybedenler oldu'  

3-  'Hedef, teşkilatlarımızda süratle bir yenilenmeyi getirmektir. 18-20 yaş aralığı il ve ilçe teşkilatlarımızda da yer alma isteğimizi duyuruyorum. 18-20 gençliğine yer açın"

4- 'Yüzde 10 barajı artık geride kaldı, yeni baraj yüzde 50 artı 1 oldu. 2019 için şimdiden kolları sıvayın' 

SIRADA KABİNE VAR

Cumhurbaşkanı Erdoğan yeniden AK Parti lideri oldu. Erdoğan'ın genel başkan olmasından sonra  "AK Parti'de iş yeni başlıyor" diyen Selvi, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kafasında bir takvim olduğunu ve bu hafta başında AK Parti'nin vitrinini düzenleyeceğini ve hafta sonuna doğru da kabinedeki değişim sürecinin başlayacağını kaydetti. Kabine değişikliğini teşkilatlarda ve yerel yönetimlerdeki değişiklik izleyecek. 

Ekleme Tarihi: 22 May 2017 13:02