Kulis Güncelleme Tarihi: 15 Şub 2018 11:22

Kemal Kılıçdaroğlu: Erdoğan ve Bahçeli yüzde 47'yi aşamıyor

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, basına kapalı yaptığı Meclis grup toplantısında AK Parti-MHP ittifakı ve 2019’da yapılacak seçimlere ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Kılıçdaroğlu, yaptırdıkları anket sonuçlarına ilişkin de açıklamalar yaptı.

Kemal Kılıçdaroğlu: Erdoğan ve Bahçeli yüzde 47'yi aşamıyor

CHP milletvekillerini "AKP halka hiç gitmeyecek gibi bir hava pompalamaya çalışıyor. Bu algıya kapılmayın" diye uyaran Kılıçdaroğlu, şöyle dedi: "Şu anda Tayyip Erdoğan ve Bahçeli bir araya gelse de yüzde 47’yi aşamıyorlar. Erdoğan’ı seçimle indireceğiz."

Cumhuriyet’ten İklim Öngöl’in haberine göre, CHP lideri, “Şu anda Tayyip Erdoğan ve Bahçeli bir araya gelse de yüzde 47’yi aşamıyorlar” dedi.

CHP’nin hedefini yüzde 60 olarak açıklayan  Kılıçdaroğlu’nun, “Yüzde 60’ı alacağız ve Erdoğan’ı seçimle oradan indireceğiz” ifadesini kullandı.

İHSANOĞLU KARARINI SAVUNDU

Konuşmasında CHP ve MHP’nin Ekmeleddin İhsanoğlu’nu ortak aday çıkarmasına yönelik eleştirileri de yanıtlayan Kılıçdaroğlu, “Ekmeleddin İhsanoğlu kararı doğruydu. Eğer İhsanoğlu seçilseydi Ortadoğu’da şu anki bataklık olmazdı” diye konuştu.

Ekleme Tarihi: 15 Şub 2018 11:22