Kültür Sanat Güncelleme Tarihi: 15 Ara 2016 15:57

İş Sanat’ın Aralık ayındaki konukları

İş Sanat’ın Millî Reasürans’ta düzenlediği Parlayan Yıldızlar serisinin Aralık ayındaki konukları genç sanatçılar İdil Bursa (çello) ve Asaf Öksüz (keman) oluyor.

İş Sanat’ın Aralık ayındaki konukları

Fazıl Say’ın Nâzım Oratoryosu’nda çocuk solist olarak sahne alan İdil Bursa, 2016 yılında Hırvatistan’da düzenlenen 11. Antonio Janigro Çello Yarışması’nda birincilik ödülünün sahibi olmuştu. Türkiye Ulusal Gençlik Filarmoni Orkestrası ve Prof. Filiz Ali tarafından kurulan Ayvalık Festival Orkestrası ile konserler veren Asaf Öksüz ise, Gülden Turalı Keman Yarışması’nda üçüncülük, İDSO Genç Yetenekler Yarışması'nda ise jüri özel ödülünü almıştı. Bursa ve Öksüz’ün özel hazırladıkları repertuvar ile dinleyicilerine enstrüman hakimiyetlerini sergileyecekleri konser 19 Aralık, Pazartesi akşamı gerçekleşecek. 

Konser ücretsizdir. Rezervasyon; 0 212 316 10 83 numaralı telefondan veya [email protected] adresinden yapılabilir.

22 ARALIK 2016, PERŞEMBE SAAT: 20.30 SERTAB ERENER QUINTET

Operadan popa müziğin birçok türünü kapsayan güçlü yorumuyla müzikseverlerin gönlünde ayrıcalıklı bir yere sahip olan Sertab Erener, beşlisi ile birlikte hazırladığı, resital tadındaki özel konserle, İş Sanat sahnesine ilk kez konuk oluyor. Sanatçının sesinin en saf ve yalın halini yansıtacak akustik konseri 22 Aralık, Perşembe akşamı 20.30’da İş Sanat’ta.
Biletler tükenmiştir.

Ekleme Tarihi: 15 Ara 2016 15:57