Magazin Güncelleme Tarihi: 23 May 2017 02:07

ABD'de kanser ameliyatı olan Hülya Koçyiğit'in son durumu

Türk sinemasının özellikle de Yeşilçam'ın efsane oyuncularından Hülya Koçyiğit'e Akciğer kanseri teşhisi kondu ve Koçyiğit ameliyat için ABD'ye gitti. Ameliyata giren ünlü oyucu HÜlya Koçyiğit'in son sağlık durumu ile ilgili haber geldi.

ABD'de kanser ameliyatı olan Hülya Koçyiğit'in son durumu

Türk sinemasının efsane oyuncularından Hülya Koçyiğit, akciğer kanseri teşhisi ile ABD'de ameliyat oldu. Ameliyat öncesi hayranlarından dua isteyen Hülya Koçyiğit'ten ameliyat sonrası yeni haber geldi. Amerika'da ameliyat olan ünlü sanatçı Koçyiğit'in akciğerinin sağ üst lobunda kanser tespit edilmiş ve ameliyat teşhisi konmuştu. Koçyiğit akciğer kanseri teşhisiyle New York'taki özel bir hastanede operasyon geçirdi.

Türkiye saati ile 18:00'de New York'taki hastanede ameliyata olan Türk Sineması'nın efsane aktrisi Hülya Koçyiğit’in ameliyatının sona erdiği ve sanatçının sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. Usta sanatçı Koçyiğit ameliyat sonraıs yoğun bakımda tutuluyor.

Koçyiğit ameliyata girerken sevenlerinden dua istemişti....

Hülya Koçyiğit instagram hesabından yaptığı açıklamada bugünün kendisi için zor bir gün olduğunu söyledi. Koçyiğit "Sizlere güzel haberler vermeyi umut ederek yazıyorum" dediği mesajında halen New York'ta olduğu bilgisini verdi. Koçyiğit Presbyterian Hospital'da Dr. Nasser Altorki ve ekibi tarafından akciğerinin sağ üst lobundaki kanserli bölge için gerçekleştirilecek ameliyata gireceğini söylediği mesajında "Sizlerden, benim için dualarınızı esirgememenizi umut ediyorum. Her zaman güzel dileklerinizle yanımda olduğunuzu hissettirdiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Var olun'' demişti. 

 

Ekleme Tarihi: 23 May 2017 02:07