Magazin Güncelleme Tarihi: 21 Nis 2017 19:56

Arzu Sabancı'dan "istenmeyen gelin" Özge Ulusoy açıklaması

Sabancı ailesinin gözde bekarlarından Hacı Sabancı bir süredir aşk yaşadığı Özge Ulusoy'dan ayrıldı. İlişkinin başından beri Özge Ulusoy'u istemeyen kaynana Arzu SAbancı ayrılığın perde arkasını anlattı.

Arzu Sabancı'dan

Türkiye'nin gözde bekarlarından Hacı Sabancı'nın Özge Ulusoy'dan geçimsizlik yüzünden ayrılması magazin gündemine oturdu. Ayrılık sonrası gözler Sabancı ailesine çevrildi. Çünkü Kaynana Arzu Sabancı, Özge Ulusoy ile Hacı Sabancı'nın ilişkine başından beri karşı çıkıyordu ve 'istenmeyen gelin' olarak anlatılıyordu. İşte Arzu Sabancı'nın, oğlu Hacı ve Özge Ulusoy'un neden ayrıldıklarına dair yaptığı açıklamalar...

Arzu Sabancı Türkiye'nin konuştuğu ayrılığı Sabah gazetesi yazarı Bülent Cankurt'a anlattı. Cankurt Hacı Sabancı ve Özge Ulusoy ayrılığının nedenlerine yer verdiği  dikkat çeken bir yazı yazdı.

Bülent Cankurt ilişkiyle ilgili olarak “Hacı Sabancı'nın annesi Arzu Sabancı, en başından beri bu ilişkiye karşıydı.” diye yazdı.  Bülent Cankurt, Arzu Sabancı ile konuşmasının detaylarında şu bilgileri verdi:  

“Üç gündür neredeyse tüm Türkiye, Özge Ulusoy ile Hacı Sabancı'nın ayrılığını konuşuyor. Hacı Sabancı, bana yaptığı açıklamada, anlaşamadıkları için kavga-gürültü etmeden ilişkilerini bitirdiklerini söylemişti. Özge Ulusoy ile Hacı Sabancı'nın ayrılmasının ardından gözler, yine Arzu Sabancı'ya çevrildi. Çünkü Hacı Sabancı'nın annesi Arzu Sabancı'nın, en başından beri bu ilişkiye karşı olduğu söyleniyordu. Dolayısıyla ayrılmalarında Arzu Hanım'ın etkisinin olabileceği dilden dile dolaşırken Los Angeles'tan itiraz geldi."

'ESKİ TÜRK FİLMLERİ GİBİ...'

Sürpriz ayrılıktan Los Angeles'taki tatilde haberdar olan Arzu Sabancı Cankurt ile yaptığı konuşmada " Arzu Hanım'ın yazılanlara da, konuşulanlara da itirazı var. Çok üzgün olduğunu söyleyen Arzu Hanım, çocuklarının ilişkileriyle ilgili ilk kez bu kadar net konuştu. İşte Arzu Hanım'ın söyledikleri: "Oğullarımızın sevdikleri, bizim de sevdiklerimiz olur. Onları baş tacı yaparız. İlişkilerinin bittiğini biz de sizin gibi öğrendik. İnsanlar bu konuyu benimle niye ilişkilendiriyor anlamıyorum." dedi

Yazının devamında Bülent Cankurt, Arzu Sabancı'nın ağzından şu cümleleri yazdı "Genç bir kadını ailesine ve topluma karşı 'İstenmiyor' gibi göstermek, eski Türk filmleri tarzı melodram yaratmak gibi. Bu da insanların hoşuna gidiyor belli ki. Her anne gibi evlatlarının mutluluğunu ve sevdiği insanlarla beraber olmalarını en çok isteyen kişi olarak beni ayrılığa sebep göstermeleri hem beni üzüyor, hem de bunu karşı tarafa yapılmış rencide edici bir saygısızlık olarak görüyorum.Yetişkin insanlar kendi ilişkilerini yaşarlar ve kendi kararlarını verirler. Biz anne babalar sadece onların mutlu olmalarını, sevdikleri kişilerle bir ömür geçirmelerini dileriz."

Cankurt yazısında, Arzu Sabancı'nın bunları anlatırken çok samimi ve içten olduğu yorumunu yaptı ve "Galiba artık Arzu Sabancı'yı, eski Türk filmlerindeki 'kötü anne' gibi görmekten vazgeçmemiz gerekiyor...” diyerek yazısını tamamladı.

Ekleme Tarihi: 21 Nis 2017 19:56