Magazin Güncelleme Tarihi: 17 May 2017 13:34

Bahar Candan, Murat Boz ve Aslı Enver aşkını bitirmeye yeminli

Magazin dünyasının gündeminde Murat Boz ve Aslı Enver arasındaki kriz var. Eser Yenerler'in evindeki partiye katılan Murat Boz ile Aslı Enver'in arası açılmıştı. Murat Boz, Aslı Enver'in

Bahar Candan, Murat Boz ve Aslı Enver aşkını bitirmeye yeminli

Murat Boz haftaya damgasını vuran tartışma ile ilgili İstanbul'un Tuzla ilçesinde verdiği son konser öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtlamıştı.  Boz, basın mensuplarına "Bana Aslı'yı sormasınlar" demişti. Konuyla ilgili herhangi bir açıklamada bulunmayan Murat Boz ve Aslı Enver henüz ortal fotoğraflarını Instagram hesaplarından kaldırmadı ve birbirlerini takibi bırakmadılar. 

Yeni konserine hazırlanan sanatçı Murat Boz, konser provasından bir görüntü paylaşarak, "Elveda Deme" isimli parçayı seslendirdi. Murat Boz'un paylaştığı videodaki sözler dikkat çekiciydi.

Şarkının sözlerinin ilişkiyi tamamen bitirme kararı alan Aslı Enver'e yönelik olduğu yorumlandı.

Murat Boz'un paylaştığı 'Elveda Deme' videosunda şarkının sözleri şöyleydi:

Acım derin tarifsiz
Talihsiz bir yerde
Ne sen onu bulabilirsin
Ne ben çıkabilirim

İyi günümde dar günümde
Sen hep orda yanıbaşımda
Ne oldu da ayrılmaya
Bunca heves anlatsana

Elveda deme bana sakın
Sen git dargınım, kırgınım olanlara
Yıllara, hayalimi çalanlara

NE OLMUŞTU? İKİLİ ARASINDA NEDEN AYRILIK OLDU?

Sanatçı Murat Boz, yakın arkadaşlarından BKM Oyuncusu Eser Yenenler ile birlikte moda programıyla dikkat çeken Nihal-Bahar Candan kardeşlerle beraber aynı eve girerken görüntülenmişti.

Eve giriş görüntülerinin basına sızması üzerine şarkıcı Murat Boz'un sevgilisi oyuncu Aslı Enver'e ihanet ettiği iddia edildi. Olayın büyümesinin ardından 37 yaşındaki Murat Boz yaşanan olaylar sonrası açıklama yapmıştı. Boz açıklamasında "Hakkımda çıkan Aslı Enver'e İhanet ettiğim haberleri tamamıyla gerçek dışıdır. İhanet söz konusu bile değildir. O gün o evde tanıdığım tanımadığım birçok insanın bulunduğu bir ortamdı orada bulunmaktan başka öte bir durum yoktur."

OLAYLARIN MERKEZİNDEKİ BAHAR CANDAN USLANMIYOR

Murat Boz ile Aslı Enver'in arasının açılmasına neden olan modacı kardeşlerden Bahar Candan usludurmuyor. Candan bu kez açtığı Murat Boz haberinin videosunu çektikten sonra Instagram hesabında profil kimliği  kısmına da 'M' harfi ekledi. 

Geçtiğimiz haftalarda sanatçı Murat Boz ve oyuncu Eser Yenenler, modacı Bahar-Nihal Candan kardeşlerle yakalanmıştı.

Bu haberler sonrasında Murat Boz ile sevgilisi Aslı Enver'in ayrıldığı iddia edilmişti. 

BAHAR CANDAN USLANMIYOR 

Modacı Bahar Candan, Murat Boz ile Aslı Enver'in aşkını bitirmeye yemin etmiş gibi uslu durmuyor. Bahar Candan önce Murat Boz ile yakalandığı haberin video çekti şimdi ise Instagram'da biyografi bölümüne 'M' harfi yapıp anahtar işareti yaptı.
 

Ekleme Tarihi: 17 May 2017 13:34