Magazin Güncelleme Tarihi: 27 Kas 2017 12:46

Bergüzar Korel'den Vatanım Sensin açıklaması

Kanal D'nin Vatanım Sensin dizisinde oynayan başarılı ve güzel oyuncu Bergüzar Korel dizideki çalışma süresinin azaltılmasını istedi. "Oğlumla vakit geçirmem gerekiyor" diyen Korel'in eşi Halit Ergenç de aynı dizide rol alıyor.

Bergüzar Korel'den Vatanım Sensin açıklaması

Kanal D’de ekranlarında Perşembe akşamı 20:00'da yayınlanan Vatanım Sensin dizisinde rol alan güzel oyuncu Bergüzar Korel, magazin basınında hakkında çıkan ‘Dizide rolünün azaltılmasını istedi’ haberlerine dair açıklama yaptı. Bergüzar Korel, “Dizide çalışma süremin biraz azaltılmasını istedim” açıklamasında bulundu.

Medyaradar’da yer alan habere göre, Vatanım Sensin dizisinde eşi başarılı oyuncu Halit Ergenç ile başrolü paylaşan Bergüzar Korel, “Ben dizideki rolümün değil, çalışma süremin biraz azaltılmasını istedim. Neticede aynı evden iki kişi aynı dizide ve aynı saatlerde çalışıyoruz. Ben de evin annesi olduğum için, böyle bir talebim oldu. Oğlum Ali’yle daha fazla vakit geçirmem gerekiyor” dedi.

Güzel oyuncu Bergüzar Korel'in talebine ilişkin düzenleme yapılması bekleniyor. Bu kararın diziyi nasıl etkileyeceği ise merak konusu oldu.

Ekleme Tarihi: 27 Kas 2017 12:46