Magazin Güncelleme Tarihi: 22 May 2017 00:11

Candan kardeşlerle adı çıkan Murat Boz'dan Aslı Enver itirafı

BKM oyuncusu Eser Yenenler'in villasında modacı kardeşler Bahar Candan ve Nihal Candan çiftiyle dedikodusu çıkan şarkıcı Murat Boz sessizliğini bozdu. Murat Boz'dan beklenen Aslı Enver itirafı geldi. Aslı Enver'de çıkan haberlere fena patladı.

Candan kardeşlerle adı çıkan Murat Boz'dan Aslı Enver itirafı

Şarkıcı Murat Boz, BKM oyuncusu Eser Yenenler'in villasında yarışma programından tanınan modacı Bahar ve Nihal Candan kardeşler ile yakalanmıştı.Antalya'da verdiği konser sonrası Popçu Murat Boz, Aslı Enver hakkında şoke eden bir itirafta bulundu. Murat Boz Eser Yenerler'in villasında modacı Candan kardeşlerle adının çıkması hakkında sessizliğini koruyordu. İddialarla ilgili olayın tüm tarafları yalanlamada bulunurken sessizliğini bozmayan tek isim Murat Boz'du. Bir süredir magazin medyasının ne diyeceğini merak ettiği yakışıklı şarkıcı Boz sonunda itiraf etti.

Oyuncu Aslı Enver ve popçu Murat Boz'un yakın zamanda evlenmeleri bekleniyordu. Boz ve Enver olaylı bir biçimde ayrıldı. Günlerdir magazin medyasının gündeminde olan olayda şarkıı Murat Boz'un, BKM oyuncusu Eser Yenenler'in villasında TV'de bir yarışma programından tanınan modacı Bahar Candan ve Nihal Candan çiftiyle yakalandığı iddia ediliyordu. Şarkıcı Murat Boz, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle verdiği Antalya'daki konser sonrası sessizliğini bozdu itirafta bulundu. 

Antalya'daki konserinde yerli ve yabancı 5 bin kişiyi iki saat boyunca eğlendiren Şarkıcı Murat Boz, sonrasında magazin medyasının sorularını yanıtladı. Şarkıcı Murat Boz, iddia edildiği gibi oyuncu Aslı Enver'e ihanet etmediğini söyledi iddiaları yalanladı.

ASLI İLE ÜÇ HAFTA ÖNCE AYRILMIŞTIK

Ünlü popçu Murat Boz, Aslı Enver'e ihanet ettiniz mi sorusuna "İhanet etmem teknik olarak mümkün değil. Aslı ile bu olaydan üç hafta önce ayrılmıştık" diye  itirafta bulundu. 

Gazeteciler Murat Boz'a Aslı Enver'le kamera karşısına geçeceği "Kardeşim Benim 2" filmi de soruldu. Boz, eski sevgilisi oyuncu Aslı Enver ile çekimlerde olup olmayacağı konusuna filmin yapımcısının karar vereceğini söyledi. 

Ayrıldıkları itirafında bulunan Murat Boz, sosyal paylaşım sitesi Twitter'da halen bir tek Aslı Enver'i takip ediyor. Bu da ikili arasında henüz sonlanmayan bir şeyler olduğu yorumlarına neden oluyor. 

Diğer taraftan olayın muhataplarından Aslı Enver ise çıkan haberlerden bunaldığını Instagram'da yaptığı paylaşımla gösterdi. Çok kızdığı anlaşılan Aslı Enver Instagram'da fena patladı ve yazılı bir açıklama yaptı.

Aslı Enver açıklamasında, günlerdir şahsı ile ilgili haberleri üzüntü ile hayretle karşıladığını belirtti. Haberlerin manipülasyona dönüştüğünü düşünen Enver olaylar ilgili yasal haklarını kullanacağını belirtti. İşte Aslı Enver'in o mesajı..

Ekleme Tarihi: 22 May 2017 00:11