Magazin Güncelleme Tarihi: 15 May 2017 00:07

Ceyda Düvenci bebeği vatandaş olsun diye ABD'ye gidiyor

İkinci kez anne olmaya hazırlanan Bülent Şakrak ile evli Ünlü oyuncu Ceyda Düvenci ikinci doğacak bebeği ABD vatandaşlığını alabilsin diye doğum yapmak üzere Amerika'ya gidiyor.

Ceyda Düvenci bebeği vatandaş olsun diye ABD'ye gidiyor

Televizyon ekranlarının sevilen oyuncusu Ceyda Düvenci, ikinci doğumunu yapmak için Amerika'ya gidecek. Düvenci, ikinci bebeğinin ABD vatandaşlığı alabilmesi için bu  yolu tercih ettiği ve doğum yapmak için ABD'yi istediği iddia edildi.

Bülent Şakrak ile 2015 yılının Aralık ayında evlenen oyuncu Ceyda Düvenci'nin daha önce  Amerika'ya yerleşeceğine dair iddialar medyada yer almıştı.

DÜVENCİ AMERİKA'YA YERLEŞMEYECEK

 Ceyda Düvenci basın mensuplarına yaptığı açıklamada Amerika'ya gideceğini doğruladı. Düvenci ABD'ye yerleşeceği haberlerinin ise asılsız olduğunu söyledi. Düvenci eşi Bülent Şakrak yle birlikte hemen her yaz kısa bir süreliğine  Amerika'ya gidip kaldığını fakat sonrasında Türkiye'ye döneceklerini söyledi..

BEBEĞİNİN DOĞUMU İÇİN AMERİKA'YA GİDECEK

İkinci çocuğunun doğumu için gün sayan Ceyda Düvenci , Amerika hareket etmeden önce dostlarıyla bir araya geldi ve veda etti. Ceyda Düvenci'nin, 2 çocuğunun Amerikan vatandaşı olması için ABD'ye gideceği tahmin ediliyor.

Ekleme Tarihi: 15 May 2017 00:07