Magazin Güncelleme Tarihi: 22 May 2017 14:44

Eser Yenenler çapkınlık gecesi sonrası İstanbul'u terk ediyor

Murat Boz ile Aslı Enver'in arasını açan modacı Bahar ve Nihal Candan kardeşlerin adının da geçtiği magazin gündeminin günlerdir konuştuğu skandal olayda çapkınlık gecesinin merkezindeki isim BKM oyuncusu Eser Yenenler İstanbul'dan taşınma kararı aldı.

Eser Yenenler çapkınlık gecesi sonrası İstanbul'u terk ediyor

Ünlü oyuncı Eser Yenenler, İstanbul'dan İzmir'in ilçesi Çeşme'ye taşınma kararı aldı Murat Boz ile aslı Enver'in arasının açılmasına neden olan olaylı çapkınlık gecesinin mimrı Eser Yenenler tüm dikkatleri üzerine çekmişti. Ünlü oyuncu İstanbul'dan taşınma kararı aldığını açıkladı. İstanbul'daki evinde organize ettiği parti sonrası Murat Boz olayı ve Aslı Enver'in tepkisi sonrası oyuncu Eser Yenenler, sürpriz bir karar aldı. Yenenler birçok ünlü isim gibi hayatını bir Ege kasabasında geçirmeyi planlıyor.

ESER YENENLER GÖZÜNÜ ÇEŞME'YE ÇEVİRDİ

Bir seyahat vesilesiyle önceki gün İzmir'in ilçesi Çeşme'ye giden Eser Yenenler'in, yolda verdiği mola esnasında yanındaki arkadaşlarına taşınma planını anlattığı iddia edildi.. Eser Yenenler'in İstanbul'un temposundan sıkıldığı ve gözünü Çeşme'ye çevirdiği iddia edildi.

ÇEŞME'DE EV ALMAK İÇİN KOLLARI SIVADI

Çeşme'de bir ev almak içim kollarını sıvayan BKM oyuncusu Eser Yenenler'in yılın büyük bir bölümünü aldığı evde Çeşme'de geçireceği belirtildi.

ESER YENENLER HAFTA SONUNU ÇEŞME'DE GEÇİRDİ

İstanbul'la olan otoyol bağlantısı ve doğal güzelliği ile tercih edilen eğlence hayatının da renkli olduğu Çeşme'ye yerleşme kararı alan Eser Yenenler, hafta sonunu tatillerini Çeşme'de geçirmeye gayret ediyor. 

Ekleme Tarihi: 22 May 2017 14:44