Magazin Güncelleme Tarihi: 18 May 2017 13:55

İsmail Küçükkaya Mesut Yar'a fena saydı Sibel Can çok kızacak

Posta gazetesi yazarı Mesut Yar, Fox TV'nin haber programlarını kaldırıp eğlence kanalına döneceğini ve Fatih Portakal ve İsmail Küçükkaya ile yollarını ayrıcağını iddia etmişti. İsmail Küçükkaya'dan Mesut Yar'a sert tepki geldi. Küçükkaya Sibel Can'ı kötü örnek olarak Mesut Yar'a yakıştırdı.

İsmail Küçükkaya Mesut Yar'a fena saydı Sibel Can çok kızacak

Posta yazarı Mesut Yar, Fox TV'nin yayın politikasını değiştirerek haber spikerleri Fatih Portakal ve İsmail Küçükkaya'nın haber bültenlerine son vereceğini yazmıştı. Mesut Yar'ın yazısına İsmail Küçükkaya'dan sert tepki gldi.

Mesut Yar, FoxTV'nin Fatih Portakal ve İsmail Küçükaya'yı hüsrana uğratacak bir karar aldığı iddiasında bulundu. Mesut Yar, haber pgoramlarının Fox TV'de sona ereceğini duyurdu. 

ACUN'UN TV8 KANALI GİBİ OLACAK

Mesut Yar, köşesinde haber programlarının kaldırılıp Fox TV'nin Acun Ilıcalı'nın TV8 kanalı gibi bir eğlence kanalına dönüşeceğini iddia etti.

Mesut Yar yazısında  "Bu çok acayip bir söylenti. İddiaya göre FOX önümüzdeki dönemde TV8 gibi bir eğlence kanalına dönüşerek reyting rekoru kıran habercilerini yeni kuracağı haber kanalında değerlendirecekmiş...Bu tip kulislere itibar eden bir adam değilim, böyle bir şeye de ihtimal vermiyorum ama bu söylentinin dumanı bir hayli yoğun. Dur bakalım!" demişti. 

Fox TV tarafından Mesut Yar'ın bu iddialarına yönelik henüz bir açıklama yapılmadı. Konuyla lgili Fox TV yöneticilerinin ne diyeceği de merak konusu oldu.

HABER PROGRAMI SUNUCUSU İSMAİL KÜÇÜKKA'YAN SERT TEPKİ

Fox TV kanalında sabah erken saatlerde haber programı sunan İsmail Küçükkaya, Posta yazarı Mesut Yar'ın yazısına programında canlı yayında tepki gösterdi. Küçükkaya, Mesut Yar'ın Posta gazetesindeki yazısını gösterek, "Mesut Yar şimdi bir dijital platformda yemek programı hazırlayıp sunacakmış. Aydın Doğan'ın ki değil, rakip bir platformda olacak. Kendisi çok sık Sibel Can gibi kilo alıp veriyor. Bu konuda artık uzmanlaştı" diye konuştu..

İsmail Küçükkaya'nın kötü örnek olarak Sibel Can'ı Mesut Yar'a örnek olarak vermesi şarkıcı Sibel Can'ın tepkisini çekeceğe benziyor. 

Ekleme Tarihi: 18 May 2017 13:55