Magazin Güncelleme Tarihi: 17 May 2017 01:28

Kolpaçino'nun Ganyotçusu Ebubekir Öztürk'ün İzmir Marşı'na hakaret etmiş

Komedi filmlerinin başarılı oyuncusu Şafak Sezer'in Kolpaçino filmiyle tanınan Ganyotçu karakterini yanlandıran Ebubekir Öztürk sosyal medyanın hedefi oldu. Oyuncu Ebubekir Öztürk'ün İzmir Marşı'na hakaret etti video internete düşünce görüntülere büyük tepki geldi.

Kolpaçino'nun Ganyotçusu Ebubekir Öztürk'ün İzmir Marşı'na hakaret etmiş

Günümüz Türk komedi filmleri arasından popüler olan Şafak Sezer'in başrollerini oynadığı Kolpaçino filminde 'Ganyotçu' karakterini canlandırarak oyunculuğu ile  kendini unutturmayan Ebubekir Öztürk'ün İzmir Marşı'na hakaret ettiği video ortaya çıkınca ünlü oyuncuya sosyal medyadan tepki yağdı.

Videoda oyuncu Ebubekir Öztürk'ün, İzmir Marşı'na küfrettiği anlar vardı. Videonun internete dolaşıma girmesi tepkinin boyutunu artırdı.

"İZMİR'İN DAĞLARININ ... KOYAYIM"

Arkadaşlarla seyahat ettiği bir otomobilde İzmir Marşı'nı birlikte söyleyen Ebubekir Öztürk ve arkadaşları, marşın ' İzmir'in dağlarında çiçekler açar' kısmını ' İzmir'in dağlarının ... koyayım' şeklinde değiştirdikleri görüldü.

O SÖZLERE SOSYAL MEDYADAN BÜYÜK TEPKİ 

Ebubekir Öztürk ve yanındaki arkadaşlarının araçla yıolculuk yaparken yaklaşık bir ay önce kayıt alındığı tahmin edilen hakaret videosu sosyal medyada bir anda gündem oldu. Oyuncu Öztürk ve arkadaşlarının, TÜrkiye'nin Milli Mücadele dönemiyle özdeşleşen marşa karşı yaptıkları hakaret içerikli saygısızlık sosyal medya kullanıcılarından büyük tepki topladı.

Ekleme Tarihi: 17 May 2017 01:28