Magazin Güncelleme Tarihi: 9 May 2017 16:41

Komedyen Cem Yılmaz bela okuyan takipçisine hıyarlı cevap

Ünlü komedyen Cem Yılmaz sosyal medyada kendine bela okuyan takipçisine ilginç bir cevap verdi. Yılmaz mesajında “Sağol canım… Allahın senin gibi bir hıyarı ciddiye alacağını sanmıyorum ama olsun. Senin de gönlün olsun” dedi.

Komedyen Cem Yılmaz bela okuyan takipçisine hıyarlı cevap

Filmleri ve gösterileri ile gerçek hayatta olduğu kadar sosyal medyada da çok sayıda hayrana sahip ünlü komedyen Cem Yılmaz, milyonlarca takipçisi olan Twitter'ı aktif kullanan isimlerden biri. Cem Yılmaz hesabından paylaştığı projeleri ve güncel olaylara yönelik ilginç paylaşımları ile de dikkat çekiyor. Hazır cevap özelliğini de zaman zaman kullanan ünlü komedyen Cem Yılmaz, yine çok konuşulacak bir paylaşıma imza attı. Sosyal medyada takipçilerinden gelen yorumlara ara sıra şaka yollu yanıtlar veren ünlü komedyen Yılmaz, bu kez kendine bela okuyan takipçisini de cevap sız bırakmadı. 

Ünlü komedyen Cem Yılmaz'ın gösteri tarihlerini merak eden bir takipçisi cevap alamayınca Cem Yılmaz’a bela okudu. Cem Yılmaz da kendine has uslubuyla  “10.001’inci kişiyim galiba Allah belanı versin abi” diyen takipçisine “Sağol canım… Allahın senin gibi bir hıyarı ciddiye alacağını sanmıyorum ama olsun. Senin de gönlün olsun” dedi, sosyal medyada gündem oldu. İşte o tweetler 

Ekleme Tarihi: 9 May 2017 16:41