Magazin Güncelleme Tarihi: 29 May 2017 17:43

Nusret Gökçe 2 milyon dolara Zorlu Center'dan ev aldı

Sadece restoranda pişirdiği etin lezzeti ve fiyatı ile değil sosyal medyada yaptıkları ile de gündem olan Nusret Gökçe, Zorlu Center Residence'dan 180 metrekarelik 2 milyon dolara daire aldı.

Nusret Gökçe 2 milyon dolara Zorlu Center'dan ev aldı

Sosyal medyada "eti tuzlama hareketi" ile sık sık gündeme gelen Nusre Gökçe, İstanbul Zincirlikuyu'daki Zorlu Center Residence'dan 2 milyon dolara daire satın aldı.

Ünlü et ustası Nusret Gökçe, diğer ünlüler gibi modaya uydu ve geçtiğimiz ay İstanbul'un Zincirlikuyu'da en gözde yerleşim yerin olan Zorlu Center Residence'dan ev aldı.

Satın aldığı daire ile Nusret Gökçe; Osman Çarmıklı'dan Adnan Şen'e, Seda Sayan'dan Beyazıt Öztürk'e, Orhan Gencebay'dan Mehmet Ali Erbil'e ve Cem Yılmaz'a kadar birçok ünlünün komşusu oldu.
 
NUSRET 14'ÜNCÜ KATTA 180 METREKARELİK DAİREYİ TERCİH ETTİ

Nusret Gökçe'nin satın aldığı 180 metrekarelik Zorlu Center'daki dairenin fiyatı yaklaşık 2 milyon dolar. Şu anda Nusret'in evin dekorasyon işleriyle uğraştığı ve birkaç ay içerisinde yeni dairesine taşınacağı iddia ediliyor.


 
BODRUM'DAN DA VİLLA ALMIŞTI

Nusret Gökçe, kısa bir süre önce de Bodrum Mandarin'den birkaç milyon dolarlık bir villa almış ve Türkiye'nin en ünlü patronları ile komşu olmuştu. Türk ekonomisine yön veren patronlarla yan yana tatil yapan Nusret, geçen yıl da Mithat Erdem'le birlikte Etiler'deki Venüs'ü 22 milyon dolara satın almıştı.

Ekleme Tarihi: 29 May 2017 17:43