Magazin Güncelleme Tarihi: 24 May 2017 02:29

Sanatçı Hülya Koçyiğit'in son sağlık durumu

Türk sinemasının efsane oyuncusu Hülya Koçyiğit'e akciğer kanseri teşhisi konmuş, ABD'ye ameliyat olmaya gitmişti. Ameliyatı sonrası yoğun bakımda durumu iyi olarak bildirilen HÜlya Koçyiğit'ten yeni haber geldi. Hülya Koçyiğit'in eşi Selim Soydan son durumunu açıkladı.

Sanatçı Hülya Koçyiğit'in son sağlık durumu

Eşi Hülya Koçyiğit'in çok zor bir ameliyat geçirdiğini belirten Selim Soydan,sanatçının sağlık durumu ile ilgili şu bilgileri verdi:

“Hülya'nın ABD'deki ameliyatı yaklaşık üç saat sürdü. Şimdi sağlık durumu daha iyi.Yavaş yavaş bizlerle konuşmaya başladı. Ameliyatı yapan doktorumuz Hülya'nın 15 gün sonra uçakla seyahat edebileceğini söyledi. Ameliyat olduğu hastane çok mükemmel bir hastane, Hülya Koçyiğit Hanım’a da çok iyi bakıyorlar.”

SAğlık durumunu kontrol için 3 hafta önce New York’a gittiklerini belirten Eski Fenerbahçe Yöneticisi Selim Soydan, Hülya Koçyiğit’in biyopsi esnasında ciğerinin söndüğünü belirterek, ‘Adeta ciğeri püf etti’ diye tanımladı.

Sanatçı Koçyiğit'in ameliyatını gerçekleştiren doktoru Nasser Altorki de  sağlık durumu ile ilgili “Tümor, torakoskopik yöntemle temizlendi. Hülya Hanım bir müddet daha hastanede kaldıktan sonra taburcu olacak ancak kontrolleri düzenli olarak devam edecek” dedi. 

Hülya Koçyiğit'ten gelen düzel haberler sosyal medyada yer alınca sevenlerinin yüzü güldü. Koçyiğit sosyal medya hesabından “Doktorum Nasser Altorki ameliyatımın iyi geçtiğini söyledi. Yoğun bakımdan normal hastane odasına az önce geçtim. Ancak bir müddet daha hastanede kalacağım. Destekleriniz bana yüksek moral oldu.” ded,

Magazin dünyasının ünlü ismi Gülşah Alkoçlar’ın eşiyle birlikte geceyi annesi Hülya Koçyiğit’in yanında geçirdiği öğrenildi. 

DÖRT YAPRAKLI YONCADAN DESTEK

Türk sinemasının Hülya Koçyiğit gibi efsane isimleri Türkan Şoray, Fatma Girik, Müjde Ar ve Filiz Akın ünlü sanatçıya ameliyatı sonrası bu mesajları gönderdi. 

Türkan Şoray: Canım Hülyacığım, kalbimiz seninle, dualarımız senin için. Rabbim seni korusun. Tez zamanda aramıza sağlıkla dönmeni bekliyoruz. Gülüşü güzel arkadaşım seni gülerken görmek en büyük dileğim.

Fatma Girik: Duyduğum vakit inanamadım. Bütün dualarım seninle... Seni ne kadar çok sevdiğimi biliyorsun. En az kendim kadar. Bir an evvel iyi haberlerini bekliyoruz..

Müjde Ar: Canım arkadaşım, acil şifalar dilerim.

Filiz Akın: Akciğer kendini yenileyebilen bir organ. Üstelik tıptaki ilerlemelerle tedaviler çok başarılı. Ben yaşadığım için biliyorum. “Doğruymuş” diyeceksin. İyi haberlerini bekliyoruz canım.

(Hürriyet)

Ekleme Tarihi: 24 May 2017 02:29