Magazin Güncelleme Tarihi: 11 May 2017 01:05

Şarkıcı Alişan ile Esra Erol'un kardeşi Eda Erol'un ailesi ile tanıştı

Televizyon ekranlarında kısmet bulan sunucu Esra Erol'un kız kardeşi Eda Erol ile yeni bir aşka yelken açan ünlü şarkıcı Alişan dünya evine girmek için ilk adımı attı. Alişan ve Eda Erol'un aileleri tanıştı. Alişan ve abla Esra Erol tanışma gecesinden fotoğraflar paylaştı.

Şarkıcı Alişan ile Esra Erol'un kardeşi Eda Erol'un ailesi ile tanıştı

Söylediği şarkıların yanı sıra yaptığı programlarla da magazin gündeminden düşmeyen şarkıcı Alişan, ATV ekranlarının kısmet bulan sunucusu Esra Erol’un kardeşi Eda Erol ile ilişkisini bir süre önce sosyal medyada duyurmuştu. İkili birlikte evlilik yolunda emin adımlarla ilerliyor. Alişan annesi Suzan Tektaş ve erkek kardeşi Selçuk Tektaş’ı da yanına alarak sevgilisi Eda Erol'un evine ziyarete gitti. Ailelerin tanışması sonrası iki ailenin sosyal medyada verdiği samimi pozlar hayranlarının dikkatinden kaçmadı .

Şarkıcı Alişan, sevgilisi Eda Erol'u yanına alarak çekindiği fotoğrafın altına şu notu yazdı: 

"Bu akşam güzel bir yola doğru ilk adımlarımızı attık... Ailelerimiz tanıştı ve her şey beklediğimizden de güzel oldu çok şükür... Güzel dileklerde bulunan herkese şimdiden teşekkür ediyorum" 

"GİDEREK BÜYÜYORUZ"

Ziyareti yalnızca Alişan paylaşmadı ailelerin buluşmasından abla sunucu Esra Erol da bir paylaşımda bulundu. Esra Erol'un paylaştığı fotoğrafta eşi, Bihter Erol, görümcesi ve görümcesinin kocası ünlü oyuncu Mesut Akusta da yer aldı.

ALİŞAN İLE EDA EROL NASIL TANIŞTI?

Şarkıcı Alişan konuk olarak katıldığı Beyaz Show'da nasıl tanıştıklarını anlatmıştı. Alişan  "Dört yıl önce konuk olarak Esra Erol'un programına gitmiştim. Onun kulisinde sordum 'bu kız kim' diye , o da  'benim kardeşim' falan demişti. Esra Erol'a 'bizi tanıştır' demiştim, o zaman tanıştırmadı. Ben askerden yeni gelmiştim. Tam 15 ay askerlik yapmışım, Esra Erol bana güvenemedi herhalde. Geçtiğimzi günlerde Ece'nin oğlunun doğum günü vardı, Esra Erol da oradaydı. Bana 'Evlenmek istiyor musun hala?' dedi. Konuşurken eskilere gittik. Sonra beni kardeşi ile tanıştırdı. Şimdilik her şey yolunda. Eda Erol, müzik öğretmeni. O da yeni yeni oyunculuk yapmaya başladı." demişti

Ekleme Tarihi: 11 May 2017 01:05