Magazin Güncelleme Tarihi: 13 May 2017 03:01

Süpriz aşk mı? Yağmur Ünal, Arda Turan'ın mutfağında!

Arda Turan'ın Aslıhan Doğan’la ikinci kez noktalanan ilişkisinin ardından yeni bir aşka yelken açtığı konuşuluyor. İstanbul'da tanıştıkları öne sürülen Arda Turan ve Türkan Şoray ve Cihan Ünal'ın kızı Yağmur Ünal'ın arasında sürpriz yakınlaşma olduğu iddia edildi. Kanıt olarak fotoğraf gösteriliyor.

Süpriz aşk mı? Yağmur Ünal, Arda Turan'ın mutfağında!

Yağmur Ünal ile Arda Turan’ın 2016 yılının Kasım ayından beri görüştüğü ortaya çıktı. Yağmur Ünal’ın, Barselona’da Arda Turan’ın  evinin mutfağında çekilen fotoğrafı sürpriz yakınlaşmanın ıspatı oldu.

İddia magazin gündemini hareketlendirdi. Arda Turan, Aslıhan Doğan’la ilişkisi ikinci kez noktalamıştı. Kısa bir zaman önce 3 günlüğüne Barselona'dan İstanbul’a gelen Arda Turan'ın ziyareti esnasında Türk sinemasının efsane oyuncuları Türkan Şoray ve Cihan Ünal’ın kızı oyuncu Yağmur Ünal ile yakınlaştığı öne sürülmüştü. Fakat Ünal ve Turan'ın aslında 2016  Kasım ayından beri görüştüğü, ikilinin birbirlerinden uzak kaldığı dönemlerde de Skype uygulaması üzerinden konuştukları idida ediliyor. 

Yağmur Ünal, kısa bir süre önce Barcelona’da bulunan Arda Turan'ın daveti üzerine İspanya’ya gitmişti. Genç oyuncu Ünal'ın, ünlü futbolcu Arda Turan'ın sosyal medya fenomeni haline gelen dayısı Nuri Seviş ile, Arda Turan’ın Barcelona’daki evinin mutfağında çekilen fotoğrafı, ikili arasında yeni ilişkiyi gözler önüne serdi. Bu fotoğraflar, Yağmur Ünal’ın aileye de girdiği ve Arda Turan ile ilişkisinin ciddi olduğu şeklinde yorumlandı.

ASLIHAN’IN KOMŞUSU

Arda Turan-Yağmur Ünal sürpriz ilişkisinin detaylarından biri de, Yağmur Ünal’ın ünlü futbolcu Arda Turan'ın kısa süre önce yollarını ayırdığı Aslıhan Doğan ile komşu olması oldu. Yağmur Ünal ile annesi Türkan Şoray, yakın zamanda Etiler’de Aslıhan Doğan’ın evinin bulunduğu Çubuklu Vadi Evleri’ne taşınmıştı.

Ekleme Tarihi: 13 May 2017 03:01