Medya Güncelleme Tarihi: 15 May 2017 01:50

Güzel sunucu Simge Fıstıkoğlu sır gibi sakladığı sevgilisini açıkladı

Televizyon ekranlarının güzelliği ile dikkat çeken sunucusu Simge Fıstıkoğlu, sır gibi sakladığı ilişkisini açıkladı. Fıstıkoğlu Instagram'dan yaptığı paylaşımda sevgilisi ile ilişkisinin birinci yıl dönümü fotoğrafını yayınladı.

Güzel sunucu Simge Fıstıkoğlu sır gibi sakladığı sevgilisini açıkladı

Sunucu Simge Fıstıkoğlu, magazin dünyasından sır gibi sakladığı gönül ilişkisini sonunda sosyal medyasından ilan etti. Simge Fıstıkoğlu önceki ilişkisi başladıktan bir ay sonra magazin basınına verdiği demeçte, 'Doğru adamı bulamadım' dediği ortaya çıktı.

Hayranlarına sürpriz yağan ünlü haber spikeri  Simge Fıstıkoğlu, yeni erkek arkadaşı Emir Tavukçu ile ilişkilerinin birinci yılını kutladı.

"KARŞIMA DOĞRU İNSAN ÇIKMADI"

Güzel spiker Fıstıkoğlu, hayranlarından sır gibi sakladığı ilişkisini,  Instagram'dan yaptığı paylaşımla açığa çıkardı.2016 yılının Haziran ayında magazin basınına verdiği röportajda "Beni evlilik için ikna edebilen olmadı. Evlenmeme 20 gün vardı. Yıllar önce evliliğin eşiğinden döndüm. Sonrasında da hakikaten doğru insan çıkmadı." demişti.

İLİŞKİSİNİ HAYRANLARINDAN SAKLAMIŞ

Simge Fıstıkoğlu, instagram'dan yaptığı yıl dönümü paylaşımı ile sürpriz yaparak, ilişkisinin 2016 Mayıs ayında başladığını göstermiş oldu. Sunucu Fıstıkoğlu'nun, Emir Tavukçu ile ilişkisine başladıktan bir ay sonra yaptığı röportajda sevgilisi olduğunu hayranlarından gizlediği ortaya çıktı. 

PAYLAŞIMINA KALP EMOJİSİ EKLEDİ

Sİmge Fıstıkoğlu, sevgilisi Emir Tavukçu ile birinci yıl dönümlerini kutlamak için gittikleri yemekte, çektikleri fotoğrafı Instagram'dan paylaştı. Fıstıkoğlu paylaşımına İngilice'de yıldönümü anlamına gelen '#happyanniversary' hashtag'ini ve kalp emojisini ekledi.

İşte Fıstıkoğlu'nun  Instagram paylaşımı:

Ekleme Tarihi: 15 May 2017 01:50