Medya Güncelleme Tarihi: 18 May 2017 13:29

İzmir Marşı'na küfür eden Ganyotçu Ebubekir Öztürk özür diledi

Şafaka Sezer'in başrollerini oynadığı Kolpaçino filminde Ganyotçu'yu canlandıran oyuncu Ebubekir Öztürk, İzmir Marşı'na hakaret eden videoasundan dolayı sosyal medyada büyük tepki almıştı. Oyuncu Ebubekir Öztürk, İzmir Marşı'na hakretinden dolayı özür diledi.

İzmir Marşı'na küfür eden Ganyotçu Ebubekir Öztürk özür diledi

Milli Mücadele dönemlerini anlatan İzmir Marşı'na ettiği hakaret videosunun ortaya çıkması ile Oyuncu Ebubekir Öztürk avukatı aracılığıyla bir açıklama yaptı. Öztürk sosyal medyaya düşen videoların kesilerek yayınlandığını iddia etti.

Ebubekir Öztürk özellikle komedyen Şafak Sezer’in filmlerinde 'Ganyotçu’ rolüyle ünlenmişti. Oyuncu Ebubekir Öztürk, bir otomobil içinde arkadaşları ile İzmir Marşı’na hakaret ederken görüntüleri kayıt altına alınmış ve sosyal medyaya sızmıştı. Oyuncu Öztürk görüntülerine arından TRT’de yayınlanan 'Payitaht Abdülhamit' dizisi kadrosundan da çıkarıldı.

ÖZTÜRK'ÜN AVUKATINDAN AÇIKLAMA: KONU BAĞLAMINDAN KOPARILDI

Oyuncu Ebubekir Öztürk avukatı aracılığıyla bir açıklama yaptı. Oyuncu Öztürk, söz konusu videonun kesilip bağlamından koparılarak farklı bir biçimde yayınlandığını öne sürdü ve hakaret içeren görüntüler ile ilgili özür diledi.

Avukatın açıklamasında da, "Bazı sosyal medya araçlarında müvekkilin Ebubekir Öztürk hakkında, kimin tarafından yapıldığı belli olmayan bir video yayımlanmıştır. Müvekkilim Öztürk, videonun sadece bir kısmı yayınlanmak suretiyle bağlamından koparıldığını ve paylaşılan hakaret içerikli görüntüler nedeniyle istemeden incitmiş olduğu samimi vatandaşlarımızdan özür dilemektedir" ifadelerini kullanıldı.

Ekleme Tarihi: 18 May 2017 13:29