Medya Güncelleme Tarihi: 31 May 2017 02:39

Survivor'da "Ünlüler" takımında 3 isim potaya girdi biri veda etti

Televizyon ekranlarının en çok izlenen programlarından Survivor'da ünlüler takımından 3 isim SMS oyları sonucu eleme potasına girdi. Oylama sonunda ünlüler takımının güçlü ismi adaya veda etti.

Survivor'da

TV8 ekranlarının sevilen yarışma programı Survivor'da ünlüler takımından 3 isim eleme potasına girdi. Ünlüler takımında mücadele eden Furkan, Sabriye ve İlhan adadan elenecekler potasına girdi. Seyircilerin kısa mesaj (SMS) oylaması sonucu Ünlüler takımının en güçlü yarışmacılardan Furkan Survivor Adası'na veda etti.

Mayıs ayının son Survivor gününde haftanın adanın ilk dokunulmazlık oyununu Ünlüler takımı kaybetti. Gönüllüler ile 1-1'lik eşitlik sonrası yarışma final oyununa kaldı. Gönüllüler dokunulmazlık oyununu kazanınca Ünlüler takımında eleme aşamasında kişisel dokunulmazlık sembolünü ise yarışmacı Adem aldı.

FURKAN'IN ADINI SÖYLEDİ

Adada "Dokunulmazlık oyununu" kaybeden Ünlüler, kendi içinde oylama yaptı. Ünlüler içinde ismi en fazla yazılan Sabriye ilk eleme adayı oldu. Diğer taraftan "Dokunulmazlık sembolünü" kazanan yarışmacı Adem ikinci eleme adayı olarak Ünlüler takımından Furkan'ı gösterdi.

"SABRİYE'NİN GÜVENLİĞİNİ DÜŞÜNDÜM"

Yarışmacı Adem, Ünlüler takımından Furkan'ın ismini diğer yarışmacı Sabriye'nin isteği üzerine söylediğini belirtti. Adem "Takımda Sabriye'nin güvenliğini düşündüm ve onun da benden ricasıyla Furkan'ın ismini söyledim. Furkan ile hiçbir problemim yok. Furkan'ı söyleme nedenim Sabriye'nin isteğidir" dedi.

ÜNLÜLERDEN FURKAN ADAYA VEDA ETTİ

Ünlüler takımından İlhan Mansız da kendi isteği ile eleme potasına girmesiyle Furkan, İlhan ve Sabriye Survivor Adası'nda kalmak için kısa mesaj (SMS) oylarının sonucunu beklemeye başladı. Seyircilerden gelen SMS (kısa mesaj) oyları sonunda Ünlüler takımının güçlü üyesi Furkan Survivor'a veda etti.

Ekleme Tarihi: 31 May 2017 02:39