Motosiklet Güncelleme Tarihi: 6 Oca 2017 10:32

Honda kendi başına dengede duran motosiklet üretti

Honda ürettiği yeni konsepti ile kendi kendine dengede durabilen bir ön takım tasarladı. NC serisi üzerine entegre edilmiş sistemin yakın zamanda uygulanabilir olması bekleniyor.

Honda kendi başına dengede duran motosiklet üretti

Altın Elbiseli Adam sitesinde yer alan habere göre bu hafta 5-8 Ocak tarihleri arasında ABD’nin Las Vegas, Nevada adresli bir fuar var. Fuar dünyaca ünlü teknoloji fuarı.

Son yıllarda motosikletlerimizin de bol bol teknoloji ile birleşmesi sonucu üretici firmaların teknoloji fuarlarında boy göstermeleri kaçınılmazdı. Elbette beklenen oldu ve ilk adımı Honda attı…

Honda hemen her üretici gibi müşterilerine yenilikler sunarak insanların hayatlarını kolaylaştırmayı hedeflerinden biri haline getirmiş durumda.

Tabiki bu durum eski toprakların pek hoşuna gitmeyecektir ancak bizi taşıyan araçların üzerinde hayatta kalmamız yönünde faydası olacağı yadsınamaz bir gerçek.

Honda ürettiği yeni konsepti ile kendi kendine dengede durabilen bir ön takım tasarlamış.

Detayları çok net olarak sızdırılmamış olmasına rağmen, NC serisi üzerine entegre edilmiş sistemin yakın zamanda uygulanabilir olması çok da zor değilmiş gibi görünüyor.

Honda Uni-Cub yani tek kişilik tekerlekli alet (ne isim verilir ki buna ?) paralelinden fikirle üretilen ön takım konseptini görmek ister miyiz?

Ekleme Tarihi: 6 Oca 2017 10:32