Nedir Güncelleme Tarihi: 16 Oca 2019 23:00

beIN Media Group nedir?

beIN MEDIA GROUP Nasır Al-Khelaifi başkanlığında, dünyanın önde gelen küresel spor ve eğlence ağı olma vizyonuyla 2014 yılında kurulan bağımsız bir şirkettir.

beIN Media Group nedir?

Bugün beIN; Avrupa, Kuzey Amerika, Asya, Avustralya, Orta Doğu ve Kuzey Afrika'yı (MENA) bölgeleri başta olmak üzere 5 kıtada, 43 ülkede 7 farklı dilde rakipsiz bir eğlence ve spor içeriği yayıncısı haline gelmiştir.

beIN MEDIA GROUP’un spor içeriklerini yayınlayan markası beIN SPORTS, dünyanın en geniş spor içeriği yayın hakları portföyüne sahiptir. beIN SPORTS’un telifli içerikleri; Futbol (dünyanın önde gelen ligleri ve turnuvaları), basketbol (NBA ve Euroleague), motor sporları (Formula 1 ve Moto GP), Amerikan futbolu (NFL), kriket, rugby, tenis, bisiklet, badminton, voleybol, kolej sporları gibi dünyanın en popüler ve heyecan verici spor dallarını kapsıyor. ve daha fazlası. beIN MEDIA GROUP ayrıca, MENA bölgesi ve Türkiye'deki abonelerine beIN ve Digiturk platformları üzerinden geniş bir eğlence içeriği portföyü sunmaktadır. MIRAMAX film stüdyosu sayesinde beIN, efsanevi Hollywood filmlerinden oluşan geniş bir portföye, dizi ve film prodüksiyonu alanında da giderek artan bir varlığa sahiptir.

beIN MEDIA GROUP, tüm izleyicilere kendilerine en uygun platformda, yüksek çözünürlükte heyecan verici eğlence ve spor içeriği sağlamak için en son teknolojiyi kullanır. beIN bu kapsamda, MENA bölgesindeki ilk 24 saat yayın yapan 4K kanalını faaliyete geçirdi. Ayrıca beIN CONNECT uygulaması üzerinden OTT hizmeti de sunmaya başladı.

Ekleme Tarihi: 16 Oca 2019 23:00