Nedir Güncelleme Tarihi: 6 Mar 2018 01:14

Havven nedir?

ABD dolarına sabitlenmiş bir stabil kripto parayla işlem yapma imkanı sunan stabil token’a dayalı çift token’lı stablecoin projesidir.

Havven nedir?

Havven, merkezi olmayan bir rezerv token’a ve son kullanıcılara ABD dolarına sabitlenmiş bir stabil kripto parayla işlem yapma imkanı sunan stabil token’a dayalı çift token’lı stablecoin projesi olarak Avustralya'nın en büyük kripto para ödeme sistemi blueshyft'i geliştiren ekip tarafından kuruldu.

Havven'in seçkin danışmanları arasında Doc.ai'den Walter De Brouwer gibi isimler bulunuyor. Havven'in ekonomik modeli, stabil token Nomin ile günlük işlemler için istikrarlı bir al/sat aracı sunarken, bu paranın değerini ağ geneline dağıtılmış sabit sayıda Havven adli rezerv token’la destekliyor.

Blockchain'in değişmez yapısı ve açık kaynak yaklaşımının sunduğu şeffaflık, hataya sebep olabilecek her türlü noktayı ortadan kaldırıyor. Havven, kripto paranın sahip olduğu avantajlara bir de istikrarlı yapıyı ekliyor. Pratik bir al/sat aracı sağlamak için tasarlanan sistem, adem-i merkeziyetçi yapısından ödün vermeyerek dijital para teknolojisini kayda değer biçimde geliştiriyor.

Ekleme Tarihi: 6 Mar 2018 01:14