Nedir Güncelleme Tarihi: 24 Şub 2018 03:13

iyzico nedir?

Avrupa’da e-ticaret ve ödeme sistemleri alanlarında önemli kariyerlere sahip olan Barbaros Özbugutu ve Tahsin Isin tarafından 2013 yılında İstanbul’da kurulan şirkettir

iyzico nedir?


Avrupa’da e-ticaret ve ödeme sistemleri alanlarında önemli kariyerlere sahip olan Barbaros Özbugutu ve Tahsin Isin tarafından 2013 yılında İstanbul’da kurulan iyzico, kolay ve güvenli ödeme hizmetleri şirketi olarak e-ticaret dünyası için yenilikçi çözümler üretiyor.

E-ticaret sektöründe önemli bir boşluğu dolduran ve Türkiye’nin BDDK lisanslı öncü ödeme hizmetleri şirketi olan iyzico, kısa sayılabilecek bir sürede önemli bir başarı göstererek 300.000’in üzerinde satıcıyı e-ticaret ekosistemine kazandırdı.

Her yıl yüzde 100’ün üzerinde büyüme kaydeden iyzico, geliştirdiği ürünler ile 500.000 yeni dijital satıcının da ekosisteme dahil olması için çalışıyor. Dünya standartlarındaki PCI-DSS sertifikasına sahip altyapısı ve alanında uzman 100 kişilik ekibiyle, iyzico dijital ticaret için ödemenin ötesinde katma değerli çözümler geliştirip online alışveriş deneyimini kusursuz hâle getiriyor.

Ekleme Tarihi: 24 Şub 2018 03:13