Nedir Güncelleme Tarihi: 26 Şub 2018 11:07

Related Digital Group nedir?

1999 yılında kurulan Related Digital Group, dünyanın ilk dijital pazarlama teknoloji ve servis sağlayıcılarından biridir.

Related Digital Group nedir?

Grup, İstanbul, Hamburg, Dubai ve Londra’daki ofislerindeki 150’yi aşkın uzmanıyla yurtiçi ve yurtdışında 1.000’in üzerinde kuruma entegre çözümler sunmaktadır.

Bir Doğuş Grubu şirketi olan Related Digital Group, veriye dayalı dijital pazarlama otomasyonu plaformu Related Marketing Cloud ve sosyal medya yönetim platformu Semanticum ile sektöre öncülük ederken, teknoloji odaklı web ajansı Madebycat ile sosyal medya yönetiminden, kreatif servislere kadar tüm pazarlama disiplinlerinde müşterilerine tek çatı alında tüm dijital ihtiyaçlarını karşılatacak şekilde hizmet vermektedir.

Related Marketing Cloud grubun öncü markası euromessage'ın gelişmiş kanal yönetimi, ve otomasyon teknolojileri ile daha sonradan bünyeye kaıtlan visilabs'in analitik, davranışsal hedefleme ve kişiselleştirme yeteneklerini tek bir platform üzerinde birleştirilmesi ile oluşturulmuş olup, omni-channel müşteri deneyimi yönetimi için gereken tüm araçları kullanımı kolay, erişilebilir ve esnek bir çözüm altında sunmaktadır.

Related Digital Group, dünya çapında bir SaaS teknoloji şirketi olarak şirket satın alma ve yatırım stratejisiyle istikrarlı büyümesini sürdürmektedir.

Ekleme Tarihi: 26 Şub 2018 11:07