Otomobil Güncelleme Tarihi: 15 Şub 2018 11:56

e-Spor’un yeni oyuncusu: Renault

İnovasyonun öncüsü Renault, son yıllarda ilginin giderek arttığı e-Spor dünyasına, Avrupa’nın en yüksek performansına sahip Fransız ekibi Team Vitality ile birlikte adım atıyor.

e-Spor’un yeni oyuncusu: Renault

Renault ve Renault Sport Racing, güçlerini Team Vitality ile birleştirerek Renault Sport Team Vitality’yi kurdu. Renault Sport Team Vitality, 25 milyondan fazla oyuncuya sahip otomobil sporu oyunu olan Rocket League Championship Europe’un yeni sezonunda yer alıyor. Philip Paschmeyer, Victor Locquet ve Sandro Holzwarth’ın liderliğini yapacağı takım, Renault’ya e-Spor tutkunları ile iletişime geçme fırsatı sunuyor.

Renault markası, ayrıca League of Legend ve Fifa turnuvalarında oyuncuların ekip kıyafetlerinde yer alarak bu alanda Adidas, Omen by HP, Volvic ve Canal+ gibi büyük markalarla aynı kategoride yer almış oluyor.

Renault Grubu Global Pazarlama Stratejisi ve Pazarlama İletişim Departmanı Başkan Yardımcısı Bastien Schupp, ‘’Bu ortaklık, bize yepyeni genç bir kitleyle iletişim kurma anlamında olağanüstü bir fırsat sunuyor". “Vitality’nin e-Spor vizyonu ve uzmanlığı ile bizim motor sporlarındaki başarılı geçmişimizi bir araya getirmek harika bir ortaklık olacak. e-spor parlak ve umut verici bir geleceğe sahip. Renault Sport Racing üzerinden bu genç oyuncular ile iletişim kurmak ve bir parçası olmak için sabırsızlanıyoruz’’ dedi.

Ekleme Tarihi: 15 Şub 2018 11:56