Otomobil Güncelleme Tarihi: 12 Şub 2018 14:57

Honda'dan alınan sıfır otomobiller hatalı çıktı 50 kişi mağdur oldu

Sıfır aldıkları otomobillerinin hatalı çıktığını iddia edip protesto için Ankara’dan yola çıkan araç sahipleri, üretici firmanın fabrikası önünde eylem yaptı.

Honda'dan alınan sıfır otomobiller hatalı çıktı 50 kişi mağdur oldu

Ankara'da yaşayan yaklaşık 50 vatandaş, sıfır aldıkları Honda Civic FC5 model otomobillerin hatalı çıktığı iddiasıyla Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde bulunan otomobil fabrikası önünde eylem yaptı. Araçlarının fabrika çıkışı hatalı olduğunu yazdıkları kağıtları camlara yapıştıran sürücüler, TEM Otoyolu'nda yaklaşık 400 kilometre yol aldı.

"Araçlarımızın değiştirilmesini istiyoruz"

İHA'nın haberine göre eylemcilerden Cengiz Acıerik, aracın C sütunlarında kendi kendine oluşan göçükler olduğunu ileri sürerek, "Maddi imkanlarımızı zorlayarak, gerek kredi çekerek, gerekse birikimlerimizi dönüştürerek, 100 binlerce lira vererek aldığımız araçlarda yapılacak hiçbir tamir ve onarım işlemini kabul etmiyoruz. İşin daha da komik olan kısmı da bu tamir işleminin garanti kapsamı dışında tutulmasıdır. Araçlarımızda göçük bulunan bizler, sorun olmadığını kabul ettiğiniz araçlar ile değiştirilmesini istiyoruz" dedi.

Ekleme Tarihi: 12 Şub 2018 14:57