Politika Güncelleme Tarihi: 21 May 2017 15:51

Abdullah Gül gelmedi AK Parti kongresine mesaj yolladı

AK Parti'nin 21 Mayıs'ta gerçekleşen 3. Olağanüstü Kongresi’ne özel kurye ile davet edilen 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, kongreye gelmedi mesaj yolladı. Gül'ün mesajını Hayati Yazıcı okudu.

Abdullah Gül gelmedi AK Parti kongresine mesaj yolladı

AK Parti 3. Olağanüstü Büyük Kongresi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım, delegeler ve binlerce partilinin katılımıyla Ankara Spor Salonu'nda yapılıyor. 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, AK Parti’nin bugün yapılan 3. Olağanüstü Kongresi’ne bir mesaj yolladı. Gül’ün mesajını Divan Başkanı Hayati Yazıcı okudu. Gül mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Değerli gönüldaşlarım, kıymetli delegeler, fedakar ve cefakar çalışmalarıyla partimizi daima zafere ulaştıran teşkilat mensubu kardeşlerim, arkadaşlarım, Adalet ve Kalkınma Partisi’nin 3. Olağanüstü Kongresi’nin memleketimiz, Türk demokrasisi ve kutlu davamız için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. 14 Ağustps 2001’de o günkü arkadaşlarımızla birlikte kurduğumuz AK Parti 16 yıllık zaman sürecinde ülkemizde pek çok tabuları yıkmış, kronik sorunlara çözüm üretmiş, siyasi, ekonomik ve sosyal konularda çoklu reformlarla halkımıza çok büyük hizmetler yapmıştır. Kongremizin hayırlı olmasını diliyorum. “ladu

Ekleme Tarihi: 21 May 2017 15:51