Politika Güncelleme Tarihi: 11 Şub 2018 22:59

AK Parti'den anahaber bültenlerine tepki

AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal, "Ana haber programlarını 30 dakika izleyin, zannedersiniz ki bu millet, hırsızlıktan, tacizden, bu millet çocuk istismarından, çirkin işlerden başka sanki hiçbir şey yapmıyor" diyerek Türkiye'nin önüne geçilmek istendiğini belirtti.

AK Parti'den anahaber bültenlerine tepki

Ünal, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili İlker Çitil ve AK Parti İl Başkanı Ahmet Özdemir ile Elbistan ilçe teşkilatını ziyaret ederek, ilçe başkanı seçilen Hasan Sungur'a "hayırlı olsun" dileklerini iletti.

İlçe yönetimiyle bir süre sohbet eden Ünal, burada yaptığı konuşmada, araya nifak sokmak isteyenlere dikkat edilmesi gerektiğini söyledi.

“MÜSAADE ETMEYİN”

“Birilerinin milletin itibarına saldırdığına” dikkat çeken Ünal, "Ana haber programlarını 30 dakika izleyin, zannedersiniz ki bu millet, hırsızlıktan, tacizden, bu millet çocuk istismarından, çirkin işlerden başka sanki hiçbir şey yapmıyor gibi yarım saat içerisinde ne hale gelirsiniz? Kendinizden ve milletinizden nefret eder hale gelirsiniz. Peki niye yapıyorlar bunu? Uyuyan dev uyandı şimdi onun öz güvenine saldırıyorlar. Onun erdemlerine, onun ferasetine, onun cesaretine saldırıyorlar. Biz bunun farkındayız. Bunun farkında olacağız. Sakın ola ki bu kahraman milletle ilgili asla bir şek ve şüphe oluşmasına müsaade etmeyin" diye konuştu.

Ekleme Tarihi: 11 Şub 2018 22:59