Politika Güncelleme Tarihi: 8 Oca 2018 11:22

CHP'li vekil Aykut Erdoğdu kamyon sürerek Ankara'ya gidiyor

CHP'nin Ekonomi'den Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Aykut Erdoğdu, Uşak Milletvekili Özkan Yalım’la birlikte kamyon sürerek İstanbul'dan Ankara'ya gidiyor.

CHP'li vekil Aykut Erdoğdu kamyon sürerek Ankara'ya gidiyor

CHP Genel başkan Yardımcısı Aykut Erdoğdu, Başbakan Binali Yıldırım ile Kemal Kılıçdaroğlu arasında bütçe görüşmeleri sırasında yaşanan ‘kamyon’ polemiğinde yeni bir perde açtı. Erdoğdu, bugün sabah İstanbul’dan Ankara’ya gitmek üzere kamyonla yola çıktı.

TBMM’deki bütçe görüşmeleri sırasında Kılıçdaroğlu, İstanbul’dan Ankara’ya gelen bir kamyoncunun köprü ve otoyollara verdiği ücretin çok yüksek olduğunu belirterek hükümeti eleştirmişti. Başbakan Yıldırım ise Kılıçdaroğlu’nun konuşmasında verdiği rakamların gerçeği yansıtmadığını ileri sürmüştü.

CHP’li Erdoğdu, kamyoncuların yaşadığı sorunlara dikkat çekmek için bugün kamyona bindi. Erdoğdu, gazeteciler eşliğinde sabah saat 08.30’da İstanbul’dan Ankara’ya doğru yola çıktı.

Erdoğdu, dün akşam yapacağı yolculuğa ilişkin Twitter hesabından şu mesajı paylaştı: “Yarın sabah 08:30’da İstanbul’dan Ankara’ya Uşak Milletvekilimiz Özkan Yalım’la kamyon sürerek geleceğiz… Bakalım kamyoncunun İstanbul’dan Ankara’ya ne kadar masrafı var… Binali Yıldırım’ın TBBM’de anlattığı kamyoncu hesabı doğru mu göreceğiz?”

Erdoğdu, bu sabah ise yola çıkmadan önce içtiği çorbayı “Kamyon seferimiz öncesi sabah çorbası…” mesajıyla paylaştı.

Ekleme Tarihi: 8 Oca 2018 11:22