Politika Güncelleme Tarihi: 30 Oca 2018 15:32

Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü istifa etti

Çorum Belediye Başkanı AK Partili Muzaffer Külcü istifa etti. İstifanın, genel merkez tarafından istendiği belirtiliyor.

Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü istifa etti

AK Parti’de istifa eden belediye başkanlarına bir yenisi daha eklendi. Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü görevinden istifa etti.

Makamında basın toplantısı düzenleyen Külcü, istifa süreciyle ilgili gazetecilere açıklama yaptı. Külcü’nün istifasının ardından belediye meclisinin önümüzdeki günlerde toplanarak yeni belediye başkanını seçeceği öğrenildi.

Külcü’nün genel merkez tarafından istifasının istendiği öne sürülmmüştü. iki gün önce Çorum AK Parti İl Kongresi’ne katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Külcü ile görüşmüştü.

TOPBAŞ’LA BAŞLAYAN SÜREÇ

Seçimler öncesi yenilenme isteyen Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın bazı belediye başkanlarının istifasını istediği belirtilmişti. Bu doğrultuda geçen yıl eylül ayından itibaren İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Balıkesir Belediye Başkanı Edip Uğur ve Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan ile bazı ilçe belediye başkanları istifa ettirilmişti. Bir 

Ekleme Tarihi: 30 Oca 2018 15:32