Politika Güncelleme Tarihi: 27 Tem 2017 12:41

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yorulan varsa kenara çekilsin

AK Partili vekillerle görüşen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bizim için tatil milletle beraber olmaktır. Yorulan varsa kenara çekilsin" diyerek teşkilata çağrı yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yorulan varsa kenara çekilsin

AK Parti genel başkanı olduktan sonra yaptığı ilk grup konuşmasında "Bu yıl sonuna kadar il teşkilatlarımız, ilçe teşkilatlarımız, belde teşkilatlarımızın tamamını güncelleyeceğiz. Yeniden gözden geçireceğiz; çünkü ortada bir metal yorgunluğu var. Bunu aşmamız lazım. Onun için de çok daha dinamik ekiplerle inşallah 2019'a hazırlanmamız gerekiyor" diyerek daha önce teşkilatlara mesajı veren Erdoğan, bu kez çok net konuştu: Yorulan varsa kenara çekilsin.

İşte Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkanlar:

"YORULAN VARSA KENARA ÇEKİLSİN"

AK Partili milletvekilleri ve kabine üyeleri ile toplantıda konuşan  Cumhurbaşkanı  Recep Tayyip Erdoğan,  AK Parti teşkilatına yönelik olarak "Yorulan varsa kenara çekilsin. Bizim için tatil, milletle beraber olmaktadır.Milletle birlikte olmak bizim hayat tarzımızdır." mesajını verdi.

"İÇERDE VE DIŞARIDA YAPILAN SALDIRILARIN HEDEFİ AK PARTİ"

Cumhurbaşkan Erdoğan, "Teşkilatta vatandaşa, bakanlara saygı esastır. İçerde ve dışarda yapılan saldırıların hedefi  AK Parti'dir." dedi.

"2019 DÖNÜM NOKTASI, AHENK VE SAYGI OLMALI"

Toplantıda 2019'un önemine değinen  Cumhurbaşkanı Erdoğan, "2019 dönüm noktası, ahenk ve saygı olmalı" dedi.

"OHAL YABANCI YATIRIMLAR İÇİN BAHANE OLAMAZ"

Erdoğan, yabancı yatırımlarla ilgili olarak, "OHAL yabancı yatırımcılar için bahane olamaz" diye konuştu.

DÜN TOPLANTI ÇAĞRISI YAPMIŞTI

AK Parti Genel Başkanı ve  Cumhurbaşkanı  Recep Tayyip Erdoğan, dün bakan ve milletvekillerine toplantı çağrısı yapmıştı.

AK Parti TBMM Grup Başkanlığı, milletvekillerine yaptığı duyuruda, Genel Başkan ve  Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında  AK Parti Genel Merkezi'nde yapılacak toplantıya tüm bakan ve milletvekillerinin katılmalarını istemişti.

MECLİS TATİLE GİRECEK

Türkiye Büyük Millet Meclisi, bu hafta iç tüzük değişikliğini görüşülüyordu. Görüşmelerin tamamlanmasıyla birlikte Meclis Genel Kurulu yaz tatiline girecek.

Ekleme Tarihi: 27 Tem 2017 12:41