Politika Güncelleme Tarihi: 23 May 2017 12:34

Devlet Bahçeli'den FETÖ ile mücadelede 'babamın oğlu' vurgusu

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, FETÖ ile mücadelede Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın 'İsterse babamın oğlu olsun' sözlerini hatırlatarak 'Bahane tükenmiştir' dedi

Devlet Bahçeli'den FETÖ ile mücadelede 'babamın oğlu' vurgusu

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın FETÖ ile mücadeleye ilişkin 'İsterse babamın oğlu olsun' sözlerinin umut verici olduğunu belirterek, "Tehdidin büyüklüğünden dolayı FETÖ ile mücadeleye herkesi çağırmasını olumlu ve doğru buluyoruz. 'İsterse babamın oğlu olsun' sözünden sonra bahane tükenmiştir" dedi.

MHP Genel Başkanı Bahçeli, partisinin TBMM'de düzenlenen grup toplantısında konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın FETÖ ile mücadeleyle ilgili 'İhanet içinde kim olursa olsun gözünün yaşına bakmayacağız, isterse babamın oğlu olsun' sözlerini hatırlatan MHP lideri Bahçeli, şöyle konuştu:

'Biz bu görüş ve tutumu umut verici, son derece de isabetli değerlendiriyoruz. Tehdidin büyüklüğünden dolayı FETÖ ile mücadeleye herkesi çağırmasını olumlu ve doğru buluyoruz. 'İsterse babamın oğlu olsun' sözünden sonra bahane tükenmiştir. Kripto damarın kesilip atılması, kılık değiştirmiy, üslup ve usul açısından kendisini emniyete almış FETÖ'nün siyasi ayağının darmadağın edilmesi artık milli bir seferberlik ruhuyla ele alınmalıdır.'

SÖZLÜ VE YAZILI NOTA HAKLIDIR

Washington Büyükelçiliği önünde yaşanan olaylara ilişkin de değerlendirmelerde bulunan Bahçeli "Washington Büyükelçiliği önünde Türk düşmanlarının provokasyonlarını, şiddetli tahriklerini sümen altı edip Türkiye'yi suçlamak, bunu da son derece seviyesiz bir şekilde yapmak utanç duyulacak bir savrulma halidir. Bu kapsamda Türkiye'nin dün ABD'ye vermiş olduğu sözlü ve yazılı nota haklıdır, hukukidir, doğrudur, azı vardır ama çoğu asla yoktur."

Ekleme Tarihi: 23 May 2017 12:34