Politika Güncelleme Tarihi: 11 Tem 2017 11:44

İsmail Kahraman'ın "Meral Kılıçdaroğlu" sözünün cevabı küfürlü oldu

Siyaset dünyası bu kavgayı konuşuyor. Meral Akşener bir iftar programında kendisi için ''Meral Kılıçdaroğlu'' ifadesini kullanan TBMM Başkanı İsmail Kahraman'a alçak, şerefsiz diyerek tepki gösterdi.

İsmail Kahraman'ın

MHP’den ihraç edilen ve yeni parti iddialarıyla gündemden düşmeyen Meral Akşener Twitter üzerinden TBMM Başkanı İsmail Kahraman'ı hedef aldı.

Akşener, İstanbul'da İş Dünyası Vakfı tarafından düzenlenen iftar yemeğinde kendisi için 'Meral Kılıçdaroğlu' ifadesini kullanan TBMM Başkanı İsmail Kahraman'a sosyal paylaşım sitesi Twitter'da yazdığı bir mektupla çok sert tepki gösterdi.

KONUYU YENİ ÖĞRENDİM

Kahraman'a ''bu kadar alçak ve şerefsiz bir yakıştırmayı yapmışsınız'' diyerek tepki gösterenAkşener konuyu yeni öğrendiğini söyleyerek şu açıklamalarda bulundu.

ALÇAK VE ŞEREFSİZ BİR YAKIŞTIRMA

''Bir kadının soyadının ancak evlilik vasıtasıyla değişeceği açık bir gerçek olmasına rağmen bu kadar alçak ve şerefsiz bir yakıştırmayı yapmışsınız. 

BÖYLE BİR AÇIKLAMAYI ANCAK SİZ YABİLİRDİNİZ

Böyle bir açıklamayı ancak sizin gibi hukuk fakkültesi okumuş, Kültür bakanlığı yapmış, TBMM Başkanı olmuş ve hayatın yetmiş yedi yılını geride bırakmış bir belam yapabilirdi''

BANA GELİMİZ DERDİNİZ

Akşener açıklamasında, “Sizinle 28 Şubat döneminde aynı bakanlar kurulunda birlikte görev yapmıştık” sözleriyle İsmail Kahraman’a seslenerek, “Eşim ile hemşeri olmanız nedeniyle bana ‘gelinimiz’ derdiniz. 

BU NASIL BİR YAKIŞTIRMA

Mübarek Ramazan ayında, iftar sofrasında bile böyle bir yakıştırma yapabildiğinize göre İslam sizin üzerinizde sadece bir gömlek, belki bir üniforma. Oruçlu geçirilen uzun bir günün ardından evli barklı, babaanne olan bir kadına yapılan nasıl bir yakıştırmadır bu?” ifadelerini kullandı.

İŞTE MERAK AKŞENER'İN YAZDIĞI O MEKTUP:

Ekleme Tarihi: 11 Tem 2017 11:44